Extra Bass Weekend: Promo žurke za Dimensions i Outlook festival!

Datum objave:30.05.2016

Pročitano:5278 puta

Datum održavanja: 03.06.2016 - 04.06.2016

Lokacija: Borisov Atelje, Novi Sad

U kultnom kutku novosadske alternativne kulture - u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi 3. i 4. juna će se predstaviti vodeća imena house, techno i drum&bass muzike iz Srbije i regiona, na promo zabavama za dva vodeća festivala alternativne elektronike i soundsystem kulture - Dimensions i Outlook, koji se krajem leta održavaju u Puli. 

 

Extra Bass Weekend


U petak 3.juna na Dimensions promotivnoj zabavi će nastupiti - Herzel, makedonac sa sedištem u Berlinu, Phillipe iz zagrebačkog kolektiva CFSN, Ontal - najprogresivniji regionalni projekat iz Subotice koji će ove godine prezentovati Extra Bass na Dimensions festivalu, kao i rezident novosadske Baseline ekipe Rasheed.


Dimensions Festival u svojih pet godina postojanja postao je ultimativni cilj za pronicljive ljubitelje muzike širom sveta. Beskompromisan odabir izvođača, divan jadranski ambijent i prijateljski ugođaj temelji su koji čvrsto drže ugled ovog događaja bez premca. Kultna britanska grupa Massive Attack otvoriće Dimensions festival 24. avgusta na jednoj od najlepših svetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni. Peti rođendan Dimensions će obeležiti sa legendarnim imenima iz techno, house, jazz i soul sveta koja stižu od 25. do 28. avgusta na tvrđavu Punta Christo.

 

Promo žurke u Borisovom Ateljeu


Dok će u subotu 4.juna na Outlook promotivnoj zabavi nastupiti Filip Motovunski iz Zagreba, koji će promovisati novo izdanje povodom deset godina rada "Ten Years Making Beats" za PDV Records, Rahmanee - balkanski drum&bass maestro iz Beograda i Baseline kolektiv koji već više od decenije promoviše Bass kulturu i muziku u Novom Sadu, a ove godine će se prvi put predstaviti na Outlook festival u Puli. Kao specijalni gost zabave, iz Londona stiže Altar - osnivač i šef londonske techno i bass izdavačke kuće, kao i serije događaja - THEM.

 
Outlook Festival, vodeći svetski festival bass muzike i soundsystem kulture već se deveto leto vraća na predivnu hrvatsku obalu i od 31.avgusta do 4. septembra dovodi mnogobrojne izvođače koji spadaju u sam vrh dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne muzičke scene. Outlook festival poznat je po odabiru dinamičnih, uglednih i progresivnih izvođača čija će muzika ispuniti vruće letnje dane i pulsirajuće noći na magičnoj tvrđavi Punta Christo i polostrvu Štinjan pored Pule.


Ovog vikenda 3. i 4. juna očekuju vas dve sjajne Open Air zabave u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolju modernu plesnu muziku, koje će preneti delić atmosfere Dimensions i Outlook festivala iz Pule.


Cena dnevne ulaznice za promo zabave u Novom Sadu iznosi 300 dinara do ponoći, a 400 dinara nakon ponoći. Ulaznice se prodaju na samoj zabavi u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :