Expo 2015 Milano: Tranzit bar u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u Beogradu!

Datum objave:16.07.2015

Pročitano:7690 puta

Lokacija: Milano

Predstavljena ugostiteljska ponuda Beograda na svetskoj izložbi Expo 2015 u Milanu

U okviru manifestacije „Dani Beograda“ na ovogodišnjoj svetskoj izložbi Expo 2015 u Milanu, čija je centralna tema „Nahranimo planetu. Energija života“, predstavljeni su turistički potencijali našeg glavnog grada a među njima i „Tranzit bar“ kao jedan novi i svež koncept, koji na autentičan način spaja tradiciju beogradske klupske scene, nove svetske ugostiteljske trendove i savremenu kuhinju. U narednih šest meseci ovaj italijanski grad ugostiće više od 140 zemalja, koje će pokazati najbolja tehnološka rešenja koja doprinose zdravom životu, vodeći računa o uspostavljanju ravnoteže prirodnih resursa naše planete.

 

Expo 2015 Milano: Tranzit bar u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u Beogradu!

Prezentacijom, koja je održana u Paviljonu Srbije, u okviru predstavljanja turističke ponude naše prestonice, „Tranzit bar“ je zahvaljujući Turističkoj organizaciji Beograda na najlepši način odgovorio na temu nastupa Srbije, koja glasi „Okusi hranu. Oseti život“. Brojni posetioci iz celog sveta su imali priliku da se kroz atraktivnu video prezentaciju, brošuru, demonstraciju pripreme osvežavajućih koktela od organskog voća i kvalitetan DJ set upoznaju sa novim trendovima i uslugom koji ovaj bar-restoran, smešten u Savamali, nudi svojim gostima.

 

Expo 2015 Milano: Tranzit bar u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u Beogradu!

“Velika nam je čast što smo dobili priliku da predstavljamo naš grad i našu zemlju na najvećoj svetskoj smotri privrede i kulture u Milanu. Utoliko mi je draže što smo izabrani među izuzetno kvalitetnim ugostiteljskim lokalima i što nam je Turistička organizacija Beograda ukazala poverenje. Predstavili smo naš koncept bar-restorana i naišli na veoma pozitivne reakcije posetilaca što nas iskreno raduje, jer su mnogi od njih rekli da u Beograd dolaze baš zbog kvalitetnog provoda. Imali smo priliku da razmenimo iskustva sa kolegama iz celog sveta, što je za nas dragoceno, s obzirom da idemo u korak sa najnovijim svetskim ugostiteljskim trendovima dajući im poseban pečat zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i poznavanju naše klupske scene” – rekao je ovim povodom Đorđije Stajkić, jedan od osnivača Tranzit bara i inicijator niza ugostiteljskih lokala koji su obeležili klupsku scenu Beograda u protekle tri decenije.

 

Expo 2015 Milano: Tranzit bar u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u Beogradu!

Manifestacija „Dani Beograda” održana je na trgu Mediteranskog klastera, gde se nalaze paviljoni Crne Gore, San Marina, Grčke, Egipta, Tunisa, Alžira, Sicilije i Albanije, kao i paviljon istorije Svetskih izložbi. Prva svetska izložba u današnjem smislu te reči, održana je 1851. godine u Londonu u Ujedinjenom Kraljevstvu kao tadašnjoj vodećoj sili u svetu. Sve nacije bile su pozvane da doprinesu izložbi koja je predstavila najveća dostignuća svih grana ljudskoga delovanja. Londonska izložba je ostvarila veliki uspeh, pa su uskoro i drugi veliki gradovi organizovali Svetske izložbe. Zaostavština Svetskih izložbi u više od 150 godina njihovog održavanja, između ostalog uključuje: Ajfelov toranj u Parizu, Atomijum u Briselu, izum televizije, rajsferšlusa i mnogih drugih koji su našli šioku primenu u svakodnevnom životu.

O Tranzit baru
U centru dešavanja Savamale, nadomak obale reke sa autentično dizajniranom letnjom baštom, Tranzit bar je prava destinacija za sve ljubitelje urbane kulture, vrhunske klupske muzike, sofisticiranog dizajna, internacionalne kuhinje u vidu malih zalogaja i osveženja od ceđenog organskog voća. Radno vreme Tranzit bara je svim danima osim ponedeljkom i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h do ponoći. Braće Krsmanović 8, Savamala, Beograd. Više informacija na www.facebook.com/tranzit.belgrade


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :