Barutana klub Beograd

Explosive stage Exit promo: Nismo ovde samo zbog para!

Datum objave:14.06.2015

Pročitano:4692 puta

Datum održavanja: 19.06.2015

Lokacija: Bašta Sava Centra, Beograd

U susret jubilarnom petnaestom EXIT festivalu organizujemo “Explosive stage Exit promo dogadjaj” sa nekoliko bendova različitog žanra i zvuka da što više dočaramo kolorit muzičkih dešavanja koja vas očekuju od 09.-12. Jula 2015. na tvrđavi Petrovaradin.

 

Explosive stage Exit promo: Nismo ovde samo zbog para! | Bašta Sava Centra | Beograd | 2015


Šta reći nego - kakva ekipa! Oni nisu tu zbog para, što dokazuju svojim nekompromisnim nastupima i muzikom. Verovatno najtvrđa kombinacija rokenrol bendova, svaki različit i poseban po svojoj pojavi i interpretaciji. Čast nam je što smo ih okupili na jednom mestu, za jedno veče, samo za odabrane koji žive rokenrol!

FEUD
Skoro deceniju nakon napuštanja kultne grupe Sunshine, 2010. godine, Ramirez osniva grupu Feud sa Vukom Protićem Haludžom, bivšim članom projekta Klinika. Spotovima za pesme „Milion milja“ i posebno „Vlast“, Feud su privukli pažnju javnosti kako jedan bend odavno nije na ovim prostorima. Nakon objavljivanja albuma "Svinjotaur" jasno je bilo da se na sceni pojavio jedinstven, beskompromisan sastav sa stavom!
https://www.facebook.com/musicfeud?fref=ts

 

BJESOVI
Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i dan danas, posle skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi izmedju sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti - pitanje svrhe čovečijeg postojanja.
https://www.facebook.com/pages/Bjesovi/53496923850?sk=timeline

 

SMF
Kultni hard core bend koji postoji da bi svirao na koncertima. Na živim svirkama njihove stvari zvuče još energičnije, publika je uvek dobro raspoložena, i stvara se posebna atmosfera kakva se može sresti samo na hardcore koncertima.
https://www.facebook.com/smfofficial

 

BOLESNA ŠTENAD
Bend koji svoju snagu daje u direktnom kontaktu sa publikom, sve ostalo za njih je manje bitno! Drugi album ovog benda "Desiće se lepe stvari" pokazuje zaokret i pravac kojim ovaj sastav nastavlja nakon uspešnog debitantskog izdanja. Koliko je taj album bio direktan, oštar i brz, ovih jedanaest pesama čine jedan, pre svega, slojevit, nešto mračniji i zahtevniji album. Novom zvuku doprineo je nema sumnje i Nikola Vranjković koji je svoje bogato iskustvo odslikao kao producent albuma i koji je na neki način član benda iz senke.
https://www.facebook.com/BolesnaStenadHidroaktiv?fref=ts

 

THE LONG NOSES
je Rockin' bluse bend orginalan u svom autorskom i izvođačkom nastupu sa specifičnim vokalom i žestokom svirkom ne ostavljaju za sobom ravnodušne.
https://www.facebook.com/pages/The-Long-Noses/153808674682325?fref=ts


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :