exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka: Vaša novogodišnja alternativa!

Datum objave:14.12.2015

Pročitano:8728 puta

Datum održavanja: 31.12.2015 - 01.01.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Kluz, Beograd

Najlepše želje poželeće se 31. decembra iz potkrovlja nekadašnje Robne kuće Kluz (Masarikova 4) gde se u novogodišnjoj noći priprema exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka!

 

exKLUZivna (beo)GRADSKA žurka: Vaša novogodišnja alternativa! | Nova Godina 2016

Očekuje nas jedinstveni ,,3 u 1" gradski doček, jer će se na jednom mestu, u srcu Beograda, istovremeno odigrati tri događaja:

 

- KUĆNA ŽURKA koja će oživeti duh intimnog Beograda,
- LIVE svirke,
- DJ stage.

Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

Uz dobar gruv ide i pošteno rokanje na live stage-u! Koncerte u prazničnom štimungu prirediće nikad aktuelniji Irie Fm, uvek atraktivna Zemlja gruva, ali i riznica najvećih rokenrol hitova - Acoustic Strings!

Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od svega 1.000 dinara, dostupne na svim Eventim, DD Tickets prodajnim mestima i u Win Win Shopovima.

 

Drum'n'Bass MADNESS

ExKLUZivnu (beo)GRADSKU žurku organizuju Vračar Rocks, Music Connection i Showtime, a praznična euforija nastaviće se i 1. januara 2016! Za reprizu dočeka Nove godine, na istom mestu, očekuje nas nova doza dobre energije! Za sve one koji vole drum'n'bass ritmove, tu je All stars ekipa zurke pod nazivom Drum'n'Bass MADNESS - provereno najluđa atmosfera u prvoj januarskoj noći.

Za gramofonima će biti najveca imena domace D'n'B scene DJ Rahmanee, čuveni Codex dvojac Toxic i Phase, kao i Bitz, Cooby Selecta, Dzonidza, Don Dada i MC Bojah.


Pomenuta ekipa izvođača može da se vidi na okupu u ovom broju svega jednom ili dva puta godišnje, pa će ovo biti zaista ekskluzivna prilika za sve ljubitelje ove muzike. Ulaznice će biti dostupne isključivo na ulazu, pred početak žurke 1. januara, a svi koji dodju pre ponoći imace priliku da ulaznice kupe po povoljnijoj ceni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :