Barutana klub Beograd

exKLUZivna beoGRADSKA novogodišnja žurka: Vaša novogodišnja alternativa

Datum objave:26.12.2016

Pročitano:4152 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Robna kuća KLUZ

U 2017. godinu sa grupom Artan Lili i Jarbolima, anđelom i đavolom (Uroš i Žika), Indie Go DJs i mnogim drugim gradskim facama!

 

exKLUZivna beoGRADSKA novogodišnja žurka

 

Pored VESELIH OSAMDESETIH i grupe ARTAN LILI zahvaljujući kojoj će 31. decembra u bivšem Kluzu biti puno "srce na terenu", na vrhu Masarikove 4 u Novu godinu će nas prazničnim koncertom uvesti i grupa JARBOLI!

Probudiće se dobri duh starog Beograda , i to ne samo zahvaljujući višesatnom koncertu - Beograđane i njihove goste očekuje i DJ stage sa raspevanim i plesnim programom! Prepoznatljive gradske face UROŠ ĐURIĆ I ŽIKA TODOROVIĆ će svojim performansom zapaliti gradsku ekipu, a pridružiće im se i PAVLE VELJKOVIĆ, najveći znalac aktuelnih radijskih hitova, kao i zavodljiva DADA SELECTAH! Gradsku ekipu će praznično posebno razmrdati i INDIE-Go! DJs - exKLUZivci beoGRADskog novogodišnjeg partyja.
 

Ulaznice po exKLUZivnoj promotivnoj ceni od 1.200 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa. Od 15. decembra ulaznice će koštati 1.600 dinara.

Budući da je exKLUZivna novogodišnja žurka prošle godine bila rasprodata, savet za sve koji žele sa najopuštenijom gradskom ekipom da uđu u 2017. godinu, jeste da ulaznice nabave na vreme. 

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :