Devet 2020

EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni!

Datum objave:01.07.2015

Pročitano:3955 puta

Datum održavanja: 03.07.2015

Lokacija: Banging Summer Arena

Ovog petka na Banging Summer Areni očekuje vas veliko iznenađenje! Belgrade Banging u saradnji sa EXIT festivalom pripremio je veliku žurku zagrevanja za EXIT Avanturu, koja počinje sledeće nedelje! 

 

EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni! | Berlgrade Banging | EXIT 2015


Banging Summer Arena, koja je već postala sinonim za dobar provod u Beogradu, ovog vikenda će biti domaćin jednom od najvažnijih svetskih događaja, EXIT festivalu, koji će svoju jedinstvenu energiju i atmosferu preneti u Mostarsku br. 5.

 

EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni! | Berlgrade Banging | EXIT 2015

Najveća letnja Avantura sa dva festivala u dve države kreće iz Novog Sada na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi. EXIT festival će se održati od 9-12. jula, sa preko 500 izvođača na više od 20 bina! Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, Avantura kreće dalje na jug sve do primorja susedne Crne Gore!


SEA DANCE festival, koji se održava od 15-18. jula, nalazi se na čuvenoj plaži Jaz, jednoj od najlepših bisera Jadrana. Na ovogodišnjoj dodeli Evropskih festivalskih nagrada za 2014. godinu, morsko poglavlje EXIT Avanture proglašeno je za pobednika u kategoriji najboljih evropskih festivala do 40.000 posetilaca i time se SEA DANCE pridružio prethodno nagrađenom EXIT festivalu koji je osvojio Grand Prix za 2013. godinu, a ove je godine ponosni vice šampion u glavnoj kategoriji najboljih evropskih festivala!

Hardwell, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura, Emeli Sande, Motorhead, Roisin Murphy, The Prodigy, John Newman, Tom Odell, Rudimental DJ, Capital Cities, Clean Bandit, Milky Chance i mnoga druga imena zabaviće vas ovog leta na EXIT Avanturi!

Zagrevanje za najveće festivalsko iskustvo počinje u 23h, a predstaviće se jedni od najboljih domaćih dubstep izvođača: Rebel B Bass Codon, Toprek i Damian Selecta. Rebel B je producent i di-džej elektronske muzike iz Beograda, koji iza sebe ima veći broj izdanja za internacionalne izdavačke kuce. Osnovao je internacionalni muzički brend Balkan Dubstep Unit. Delio je binu sa skoro imenima kao što su Caspa, Teddy Killerz, Tes la Rok, The Bug, Billain. Toprek je producent elektronske muzike koji je karijeru je započeo kao trance producent i jedan je od dvojca Alternative Control. Iza sebe ima mnoštvo izdanja i jedan je od počasnih članova Balkan Dubstep Unit-a. Damian Selecta je dubstep di-džej iz Beograda. Sarađivao je sa većinom domacih di-džejeva od kojih su samo neki: Rahmanee, Rebel B, Codex, Billain i drugi.

Pripremite se za đusku do ranog jutra! Ulaz na jedinu zvaničnu EXIT Warm-Up žurku u organizaciji Belgrade Banging-a biće samo 200 dinara, a posle 1 sat posle ponoći 300 dinara.

Više informacija na www.belgradebanging.rs i www.exitfest.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :