EXIT SHOP: Exit festival 2015 Merchandise

Datum objave:09.07.2015

Pročitano:6312 puta

By:Bojana Kozomora

Lokacija: Novi Sad

Najlepša uspomena sa festivala svakako je onaj dobar osećaj koji vas preplavi kada se setite nastupa omiljene zvezde, neke drage osobe koju ste upoznali, momenta kada ste ušli kroz kapije festivala… ali ono što će vas sigurno podsetiti na sve te trenutke jeste obeležje Exita koje možete poneti sa sobom.

 

EXIT SHOP: Exit festival 2015 Merchandise


I ovogodišnji Exit festival ponudiće svojim fanovima zvanične i originalne suvenire, kao i suvenire izvođača i opremu za kampovanje. U ponudi će se naći osam novih majica kojima nećete moći da odolite, retro/outlet majice, Exit naočare bez kojih nećete moći da zamislite svitanja na čuvenoj Dance Areni, bedževi, cegeri, magneti, trakice, nakit… dok će gosti Exit kampa moći da se opskrbe šatorima, vrećama za spavanje i podlogama.


Prodaja Exit suvenira i kamperske opreme vršiće se putem OTP cashless kartice koja se može nabaviti na dobro obeleženim mestima u kampu i na samom festivalu.


Lokacije prodajnih mesta suvenira:

 

- Main stage
- Akademija
- Muzej

- Exit kamp, “Štrand” - prodaja suvenira i kamp opreme pozicionirana je pored prodavnice

 

Pravi fanovi tvrđeg zvuka imaće priliku da kupe oficijelne majice svojih omiljenih bendova sa Explosive i Fusion stagea, čije će se prodajno mesto nalaziti pred pomenutih bina.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :