Devet 2020

Exit Avantura počela koncertom Robija Vilijamsa na Ušću!

Datum objave:18.06.2015

Pročitano:4852 puta

Lokacija: Ušće, Beograd

Spektakl za sva čula zagrejao publiku za Exit i Sea Dance

Svetska muzička ikona Robi Vilijams, održao je spektakularan koncert pred više od 33.000 ljudi na beogradskom Ušću! U duhu slogana Get ExcITed, publika je ovacijama ispratila Vilijamsov koncert koji je trajao skoro dva sata, tokom kojih su se smenjivali najveći Robijevi hitovi! Koliko je bio oduševljen publikom na koncertu, najbolji svedoči rečenica koju je izgovorio "Srbijo, predivna si! Ja sam tvoj! Ispričaću celom svetu za sve vas"! Publika je horski pevala uz apsolutni audio-vizuelni spektakl, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni! Uz pitanje „Srbijo, da li sam još uvek tvoj sin?“ krenula je potpuna euforija uz taktove pesme „Let me Entertain You!“ po kojoj je Robi opravdano naslovio celu turneju.

 

Koncert Robbia Williams-a u Beogradu! | Ušće | Photo by Bojan Vasiljević

Photo by Bojan Vasiljević

Usledio je potom plesni hit „Rock DJ“, posle kojeg je publika već bila spremna za čuvenu „Monsoon“. Ređali su se hitovi „Come Undone“, „Millennium“, „Feel“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Bodies“, „Kids“,„Supreme“, i drugi. Tokom izvođenja pesme „Candy“ izveo je obožavateljku Anu na binu i sa njom odigrao čuveni ples u video krevetu uz pravi poljubac! Robijeva ćerka dobila je pravu posvetu uz tradicionalnu uspavanku „Twinkle, Twinkle Little Star“ koju je publika pevala zajedno sa njim. Prilikom izvođenja pesme „Better Man“ na sceni mu se pridružio i otac, čuveni komičar Pete Conway, koji putuje sa Robijem na celoj turneji. Bis je počeo uz još jednu obradu grupe Queen i to uz epohalnu „Bohemian Rhapsody“, a kraj je tradicionalno pripao kultnim baladama „Angels“ i za kraj horski pevana „She’s the One“.

 

Koncert Robbia Williams-a u Beogradu! | Ušće | Photo by Bojan Vasiljević

Photo by Bojan Vasiljević

Pravi Robijev mjuzikl krasili su kratki muzički citati poznatih pesama kao što su, a svoje mesto na set listi našla je i „Freedom90“, čuvena obrada pesme Džordža Majkla sa kojom je Vilijams započeo solo karijeru pre više od dve decenije. Žurku posle koncerta na Ušću nastavili su nemački DJ i hitmejker Tom Novy i grčki DJ George Tsilipakos.

Tokom pravog zagrevanja za Robijev koncert, umesto klasične predgrupe, najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu doneo je jedan od najtražnijih cover bendova u regionu Perpetum Mobile, koji su izvodili najveće hitove ovogodišnjih izvođača Exit i Sea Dance festivala, kao što su Faithless, Emeli Sande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance, Clean Bandit i drugi. Specijalna gošća Exit Avantura Live, bila i naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, te finalisti regionalnog X Factora koji su otpevali Safe & Sound od grupe Capital Cities! Za sam kraj Exit Avantura Live segmenta, kao posebna muzička poslastica, kratki nastup održala je i svetska muzičke senzacija 2Cellos, koja su izveli i „Voodoo People“ od grupe The Prodigy, ovogodišnjih hedlajnera Sea Dance festivala!

 

Pogledajte galeriju sa koncerta!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :