Devet 2020

EXIT Avantura: Fanovi oduševili svojim snimcima od Petrovaradina do Jaza!

Datum objave:16.11.2015

Pročitano:3952 puta

Tokom celog leta na YouTube su postavljani brojni klipovi snimljeni na Exit i Sea Dance festivalima, koji zajedno cine magicnu Exit Avanturu, odnosno paket festivalskog letovanja koje se proteže na gotovo dve nedelje u dve zemlje i jedini je te vrste u svetu. Inspirisani ovakvim iskustvom, mnogi su slali svoje snimke sa ciljem da docaraju svoju avanturu od Petrovaradina do Jaza, a medu njima se izdvojio i jedan pravi kratki film!

Danilo Marinkovic – Moja EXIT 2015. avantura:

 


Danilo Marinkovic je 1997. godište i dolazi iz Odžaka, a živi u Novom Sadu. Bar tako kaže njegov Fejsbuk profil, a mi Danilu porucujemo ovim putem da je jedan dan premalo i da tvoje društvo ne mora da brine – ceka te komplet od 4+1 ulaznice za tebe i cetvoroclano društvo, za celu Exit Avanturu! I ne samo to, vec imate i prevoz od „Pezos fortres“ do „Džez bica“, a ponesite šator iduceg leta, jer vas ceka mesto u našim kampovima pored pešcanih plaža na Dunavu i Jadranu!

Srecne ruke i veštog oka bili su još i YouTube kanal Bali TV, ciji se video toliko trese da je odmah jasno da su na Exit Avanturu krenuli da se provode iznad svega, a usput uspeli da kamerom uhvate istinsku euforiju u masi! Autor klipa dobice jednu poklon ulaznicu, ali za celu Exit Avanturu!

Bali TV - #myEXITAdventure -EXIT2015:

 


I za sam kraj još jedna vredna ulaznica koja otvara kapije oba festivala, odlazi u sigurne ruke Ivone Cvetkovske koja nas je povela preko „granice“ uz The Prodigy, od tvrdave do pešcane plaže, od Exita do Sea Dance, na put do nagrada za najbolje evropske festivale.

Ivona Cvetkovska – MYEXITADVENTURE:

 


Iz Holandije je nedavno stigla nezvanicna informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance medu prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji! Glasanja traje još samo danas do 19 casova, a glasanjem za Exit i Sea Dance fanovi dobijaju mogucnost da ucestvuju u nagradnoj igri za VIP ulaznice vodecih evropskih festivala! Glasa se izborom iz prva dva padajuca menija na sledecem linku: https://www.surveymonkey.com/r/TLB8Z6C

Bliži se pocetak rane prodaje ulaznica za narednu Exit Avanturu 2016. i to po najpovoljnijim cenama uz poklon iznenadenja za najvernije fanove iz celog sveta. Više informacija bice objavljeno uskoro.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :