EVA BRAUN U FESTU NAKON VIŠE OD DVE DECENIJE

Datum objave:10.04.2018

Pročitano:1464 puta

Datum održavanja: 28.04.2018

Lokacija: Beograd

Nakon više od dvadeset godina Eva Braun vraća se u Zemun! Ove godine ovaj bečejski bend obeležava 25 godina od izdanja „Unplugged" i tim povodom ćemo ih u akustičnoj varijanti slušati i u klubu Fest 28.aprila od 22h.

 

Eva Braun

Foto: Ana V. Danilović

Eva Braun je bio prvi bend sa prostora bivše Jugoslavije koji je organizovao unplugged koncert i izdao "Unplugged" album. Taj akustični koncert objavljen je na kaseti i osim što predstavlja pionirski poduhvat, "Unplugged" važi za klasik domaćeg popa.
Četvrt veka od tog koncerta koji je održan 16. aprila 1993. u Muzeju kinoteke Bečejci odlučili da obeleže i koncertima u Beogradu. Nakon veoma uspešnog nastupa u SubBeernom centru, Eva Braun posle više od dve decenije, dolazi i u Zemunski klub Fest!

"Ovo je još jedna sjajna prilika da obeležimo taj jubilej" kaže Goran Vasović i raduje se dolasku u zemunski klub Fest nakon toliko godina: "Poslednji put i jedini put smo tu svirali 1997.godine. Radujem se da se vraćamo na mesto zločina posle više od dve decenije!"

Ulaznice za koncert grupe Eva Braun već su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/145337472968902/
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :