ETAPP KYLE STIŽE NA REACT 3

Datum objave:20.08.2018

Pročitano:2491 puta

Datum održavanja: 06.10.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Nakon “misterioznih devetki”(999999999) otkriven je još jedan protagonista “REACT 3: Through Unknown Perspectives” događaja u organizaciji Music Reactions. Šestog oktobra u klubu Drugstore ova organizacija ugostiće člana Ostgut Tona i počasnog člana Klockworksa - Etapp Kyle-a.

 Njegov debitanski EP “Alpha”, na label-u Ostgut Ton, pomerio je dimenzije dotadašnjeg elektronskog zvuka donoseći sa sobom nagoveštaj Etapp-ovog klasičnog muzičkog obrazovanja i opsednutosti detaljima. Za njega je manje, više. Ovim izdanjem uspeva da minimalistički, sa malim brojem elemenata kreira SF atmosferu uvodeći nas u beskonačnost kosmosa, dovodeći nas u trans iz koga nikada ne želimo da izađemo.


Kao rezident renomiranog ruskog kluba Arma 17 i berlinskog Berghaina stekao je zavidno iskustvo i reputaciju DJ-a prefinjene selekcije i savršenog miksa koji ne podilazi publici, uspevajući da je privoli na svoju, “mračnu stranu”.

Ako ste ljubitelj sofisticiranog, atmosferičnog tehna i zvuka u kome je svaki element “postavljen” na idealno mesto do sada ste već sigurno čuli neki od Etapp-ovih setova, a ovo je prilika da ga premijerno čujete u Srbiji uživo.


Event: https://www.facebook.com/events/409604286209213/

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :