Erick Kasell: Belgrade Banging na EXIT Dance Areni u petak!

Datum objave:09.07.2015

Pročitano:4585 puta

Datum održavanja: 10.07.2015

By:Ivana Drecun

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Na EXIT Dance Areni ove godine predstaviće se i  Belgrade Banging. Ovog petka, 10. jula, na Dance Areni će prvi put nastupiti najbolji di-džej na svetu, Hardwell, kao i Oliver Heldens, Kill The Buzz, Kolsch i Gil Glaze. Najpopulaniji stage elektronske muzike ove godine dočekuje i zvezde kao što su Martin Garrix, Dixon, Letfield, Tale of us i mnoge druge. Belgrade Banging će iste večeri predstaviti rezident di-džej Erick Kasell, od 23h. Nakon manje od 2 godine postojanja, Belgrade Banging je postigao ovaj veliki uspeh i potvrdu svog kvaliteta.

 

Erick Kasell: Belgrade Banging na EXIT Dance Areni u petak! EXIT Festival 2015

Ovaj party brend je postao jedna od top destinacija noćnog provoda svojim inovativnim i kreativnim stilom. Belgrade Banging je uspeo da dovede u Beograd najbolji klub na svetu “Space Ibiza” u sklopu svetske party turnere i na taj način pružio domaćoj publici nešto potpuno drugačije. Na Belgrade Banging događajima nastupali su najbolji domaći di-džejevi, ali i svetski poznata imena kao što su StadiumX i Jewelz&Sparks. Zalagajući se za razvoj domaće scene i podizanje klabinga na jedan viši, kulturni nivo, Belgrade Banging je kroz svoje događaje stvorio jedinstven doživljaj koji spaja umetnost, tehnologiju, muziku i ljude.

Erick Kasell je producent i DJ iz Beograda koji se u proteklih 6 godina intenzivno bavi muzikom. Zaljubio se u Progressive i Big Room House zvuk, po kome je postao dobro poznat na domaćoj sceni, a dalje otkrivajući i radeći na sebi rodila se i nova ljubav – Tech House. Pokazao je izuzetan talenat kao DJ, a kao producent većinu svog slobodnog vremena posvećuje radu u sopstvenom studiju.

Do sada je sa svojim mash-up-ovima i edit-ima privukao pažnju velikih imena kao što su Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Dannic, Ryan Marciano, Sunnery James, Max Vangelli i mnogih drugih koji su u svojim live setovima i radio show-ovima podržali njegov talenat. Kroz dosadašnju karijeru, imao je priliku da DJ pult deli sa kolegama StadiumX, The Beatshakers, Cavin Viviano i brojnim drugim domaćim imenima.

U 2015. godini zabeležio je i svoj prvi festivalski nastup, na Serbia Color Festivalu. Ovog leta nastupa na Banging Summer Areni, egzotičnoj open air destinaciji koja svake nedelje okuplja 2000 ljudi i različite žanrove elektronske muzike u Savamali.

Erick je pripremio i specijalan promo mix za svoj nastup na EXIT Dance Areni, koji možete poslušati ovde.

Zajedno sa svetskim zvezdama, Belgrade Banging najavljuje pravi spektakl. Petak veče na EXIT Dance Areni definitivno ne smete propustiti.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :