Barutana klub Beograd

EPIZODE ALBANIA najavljuje SOLOMUNA i otkriva program nastupa po danima!

Datum objave:20.09.2021

Pročitano:255 puta

Datum održavanja: 26.09.2021

Lokacija: Albanija

MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, NASTIA, ANFISA LETYAGO, i mnogi drugi, vrteće na plaži Rana e Hedhun!

Završno odbrojavanje do Epizode festivala u Albaniji je u toku! Revolucionarni muzički i umetnički festival počinje 23. i trajaće do 26. septembra na živopisnoj lokaciji plaže Rana e Hedhun u Shengjinu u Albaniji. Line-upu se priključuje SOLOMUN, koji će nastupati All Night Long završnog dana festivala, zajedno sa drugarima sa etikete – ADRIATIQUE.

 U nastavku otkrivamo i pregled nastupa po stejdževima i danima, uz detalje gde i kada će nastupati velikani svetske elektronske muzičke scene MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, HECTOR, GUTI, NASTIA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO, HECTOR, GUTI i drugi.

Ove globalne DJ superzvezde vrtiće se zajedno sa najboljim međunarodnim i regionalnim talentima, kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, zatim ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, LEKE, ROUSTAM, TYOMA i ABELLE.

Epizode ​​nastavlja da dovodi najveće svetske headlinere dok takođe predstavlja i najbolje regionalne umetnike, koji će neprestano razmrdavati publiku na plaži četiri dana i noći. Muzički sjaj će se proširiti na dve posebno osmišljene bine, praćene dnevnim aktivnostima na zapanjujućoj novoj lokaciji. Peščane plaže, mediteranska flora, primamljivi pejzaži i hipnotišući zalasci sunca, kao i domaća kuhinja i gostoprimstvo, čine ovaj zaista jedinstven festival kao nijedan drugi festival na svetu.

Cena Multi Pass ulaznica je 119 €, dok balkanske zemlje imaju posebnu cenu od 64 €. Sister Multi Pass je biti dostupan po 119 €, a grupni Multi Pass po 269 €. Ulaznice se mogu kupiti putem Epizode sajta.

23. septembra program počinje u 13:00h na Shell stejdžu uz širok spektar lokalnih artista kao što su LEKE, ALBAN HI-DINI, RRRRON i drugi. Ekipa Vatos Locos preuzima pult u ponoć, za kojim će se naći HECTOR, DAVID GTRONIC i CHKLTE, a tu je naravno i najpoznatiji srpski DJ - MARKO NASTIĆ.

24. septembra na Shell stejdžu naći će se RUNY iz Srbije, berlinski JOHN DIMAS i VOIGT.MAS, VARHAT i JANERET iz Yoyakua, kao i MAAYAN NIDAM. Tehno dame ANFISA LETYAGO, NASTIA i ABELLE baciće svoju magiju posle ponoći, a zatim će ih pratiti BEJENEC live i LEO LUMEZI. Sea stejdž kreće sa radom uz zalazak sunca, gde će se publici za pultom predstaviti generalni producent Epizode-a TYOMA, koji će raditi warm up za britanske legende RICHY AHMED-a, koje će pratiti YOUANDME i ADOLPHO & FRANKY. Noć na Sea stejdžu donosi DJ zvezde MICHAEL BIBI-ja i DUBFIRE-a, a za završni set zadužen je moskovski umetnik KOLFORD.


25. septembra na Shell stejdžu desiće se zanimljiv spoj nastupa internacinalnih i regionalnih talenata kao što su SPOKENN, DUC IN ALTUM, NOIZAR, EQUINOXX, LIKATEK, WYRO live i GEVORG SIMONYAN. Legende minimal zvuka MARGARET DYGAS, BINH i PETRE INSPIRESCU nastupaće nakon ponoći. Sea stejdž će se ponovo otvoriti uz zalazak sunca, a za pultom će se naći E/TAPE, kao i SECRET47, SWEELY i MAHONY. Globalna zvezda MARCO CAROLA biće headliner večeri tokom noći, a uz njega za pultom će se naći GUTI i ROUSTAM.

26. septembra stižu heroji rumunske elektronske muzičke scene DAN ANDREI i PRASLEA, dok je poslednji zalazak sunca rezervisan za nastup osnivača popularne All Day I Dream etikete - LEE BURRIDGE, a uz njega tu su i YULIA NIKO, MASHKOV i DEIAN. Label boss jedne od najvećih muzičkih etiketa Diynamic - SOLOMUN, zatvoriće festival All Night Long setom, prvo solo, a zatim uz drugare ADRIATIQUE.

LINEUP:

Abelle
Adolpho & Franky
Adriatique
Alban Hi-Dini
All Shadows
Altin Boshnjaku
Anfisa Letyago
Art
Artil
Binh
Chklte
Dan Andrei
David Gtronic
Deian
Dubfire
Duc in Altum
E/Tape
Equinoxx
Gemza
Gevorg Simonyan
Guti
Hector
Janeret
Javier Carballo
John Dimas
Lee Burridge
Lekë
Leo Lumezi
Liburn
Likatek
Maayan Nidam
Mahony
Marco Carola
Margaret Dygas
Marko Nastic
Mashkov
Michael Bibi
Nastia
Noizar
Petre Inspirescu
Praslea
Richy Ahmed
Roustam
Rrrron
Runy
Secret47
Solomun
Spokenn
Sweely
TYOMA
Varhat
VOIGT.MAS
Wyro
youANDme
Yulia Niko
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :