Barutana klub Beograd

EPIZODE ALBANIA kompletirao lineup

Datum objave:07.09.2021

Pročitano:716 puta

Datum održavanja: 23.09.2021 - 26.09.2021

Lokacija: Albanija

Jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu Epizode biće održan ove godine i u Albaniji. Izdanje ovog festivala biće organizovano na plaži Rana e Hedhun u Shengjinu u Albaniji od 23. do 26. septembra.

 Na listi zvođača su MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, HECTOR, GUTI, MARGARET DYGAS i VOIGT.MAS. Pored njih, publika će uživati u setovima međunarodno priznatih izvođača kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, kao i ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, MASHKOV i TYOMA.

Sva ova imena su dodata na pažljivo selektovanu listu izvođača koja uključuje i legende kao što su ADRIATIQUE, LEE BURRIDGE, DUBFIRE, NASTIA, BINH, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO. Magičnim nastupima uz specijalan audio-vizuelni spektakl, oni će doneti svoj očaravajući zvuk pravo na plažu Rana e Hedhun, gde ples gotovo nikada ne prestaje četiri noći i dana. Peščane plaže, mediteranska flora, primamljivi pejzaži i hipnotišući zalasci sunca, kao i domaća kuhinja i gostoprimstvo, čine ovaj festival jedinstvenim u svetu.

„Uzbuđenje raste dok se približavamo datumu početka našeg prvog izdanja u Albaniji. Pomeranje granica i dovođenje vrhunskih izvođača, ostaje naš cilj od samog početka, tako da ove godine imamo više od 50 imena na programu. Podrška balkanske scene i interakcija sa regionalnom zajednicom je prioritet, pa smo za ovo izdanje proširili regionalni lineup. Pozivamo ljubitelje kvalitetne zabave i putnike da se pridruže našem novom putovanju koje smo nazvali Epizode ​​Albanija”, rekao je tim Epizode.

Od ove nedelje cena Multi Pass ulaznica biće 119 €, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 64 €. Sister Multi Pass će biti dostupan po 119 €, a grupni Multi Pass po 269 €. Ulaznice se mogu kupiti putem linka na Epizode sajtu: www.epizode.eu

Osnivač i prvi čovek MUSIC ON etikete - MARCO CAROLA stiže na ovogodišnje izdanje festivala zajedno sa mnoštvom drugih velikih imena. Solid Grooves osnivač MICHAEL BIBI doneće primamljive zvuke tech-housea, rame uz rame sa velikim RICHY AHMED -om. Tu je i predstavnik Vatos Locosa – HECTOR, koji će vam prirediti nezaboravan set pun dubokih i hipnotišućih bitova na plaži, dok je južnoamerički umetnik GUTI tu da vas uvede u šarenolike dubine ovog muzičkog putovanja. Zagonetni duo VOIGT.MAS donosi svoj perkusivni underground zvuk, dok će miljenica berlinskog Panorama Bara, MARGARET DYGAS oduševiti posetioce svojom muzičkom selekcijom i specifičnom tehnikom miksanja.

Uz mnoštvo navedenih zvezda, imaćete priliku da slušate i neke od najkvalitetnijih muzičkih selektora iz svih krajeva sveta, a to su: CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO.

Rođen 2016. godine na vijetnamskom ostrvu Phu Quoc, Epizode ​​je, za samo pet godina, ostavio impresivan pečat na međunarodnom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umetnosti, svetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Prethodna izdanja EPIZODE postavila su standard dovodeći neke od najcenjenijih umetnika na svetskoj sceni, uključujući [A:RPIA:R], GOLDIE-ja, LOCO DICE-a, NINU KRAVIZ, MOODYMANN-a, PEGGY GOU, RICARDO VILLALOBOS-a, SETH TROXLER-a, SONJU MOONEAR i ZIP-a, zajedno sa najboljim lokalnim talentima. Globalni i međunarodno priznati klupski brendovi poput ANTS, Arma, Half Baked i Mdrnty takođe su našli svoje mesto u programu festivala. Ovo izdanje biće organizovano uz podršku UNUM-a, senzacionalnog albanskog festivala.

 


LINEUP (Po abecednom redu)

Abelle
Adolpho & Franky
Adriatique
Alban Hi-Dini
All Shadows
Altin Boshnjaku
Anfisa Letyago
Art
Artil
Binh
Chklte
Dan Andrei
David Gtronic
Deian
Dubfire
Duc in Altum
E/Tape
Equinoxx
Gemza
Gevorg Simonyan
Guti
Hector
Janeret
Javier Carballo
John Dimas
Lee Burridge
Lekë
Leo Lumezi
Liburn
Likatek
Maayan Nidam
Mahony
Marco Carola
Margaret Dygas
Marko Nastic
Mashkov
Michael Bibi
Nastia
Noizar
Petre Inspirescu
Praslea
Richy Ahmed
Roustam
Rrrron
Runy
Secret47
Spokenn
Sweely
TYOMA
Varhat
Voigt.Mas
Wyro
youANDme
Yulia Niko


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :