EPIZODE 3 objavljuje nove datume!

Datum objave:26.06.2018

Pročitano:629 puta

Datum održavanja: 28.12.2018 - 08.01.2019

Muzički i umetnički spektal vraća se na ostrvo Phu Quoc

Nakon dva super uspešna izdanja, jedinstveni festival EPIZODE vraća se na plažu tropskog ostrva Phu Quoc u Vijetnamu! Treći nastavak ovog spektakularnog eventa, održaće se od 28. decembra 2018 do 8. januara 2019! EPIZODE 3 ugostiće selekciju globalnih muzičkih headlinera i live performera koji ne nastupaju često u ovom delu sveta, a koji će svirati zajedno sa najpoznatijim azijskim underground talentima.

 Muzički i umetnički univerzum EPIZODE, za kratko vreme, postao je poznat širom sveta po sjajnom lajnapu, impresivnoj produkciji i hipnotućoj atmosferi.Posetioci ga pamte kao bajkovito mesto za uživanje u najsvežijem elektronskom zvuku, šarenoj tropskoj prirodi i zalascima sunca, savršeno za novogodišnje muzičko putovanje.

 

Prethodno izdanje - Epizode 2, ugostilo je neke od najvećih svetskih house i techno titama, kao što su CARL COX, RICHIE HAWTIN, RICARDO VILLALOBOS, DIXON, LOCO DICE, CHRIS LIEBING, kao i veliki broj azijskih artista među kojima su Ouissam, Hibiya Line, Marcus L, Ocean Lam, Cats on Crack, Sunju Hargun. Ricardo Vilallobos odsvirao je sada čuveni set dok je publika nosila maske sa njegovim likom, a taj video postao je svetska senzacija na društvenim mrežama. Nenajavljeni back to back setovi različitih headlinera, doprineli su jedinstvenoj prirodi festivala.

 

 

"Prošle godine, Epizode 2 privukao je hiljade ljudi iz celog sveta, koji su non-stop plesali na plaži, uživali u umetničkom ambijentu, zabavi koja ne prestaje i specijalnom vajbu. Epizode 3 će nastaviti da ulaže u razvoj rastuće azijske underground scene, dok stavlja svetske muzičke trendove u pokret", rekli su organizatori.

Phu Quoc je najveće ostrvo u Vijetnamu, poznato po rajskim plažama sa belim peskom i tirkiznim morem. Svetski cenjena vijetnamska kuhinja i prijatno lokalno stanovništvo, čine ga najboljom lokacijom za tropsko muzičko putovanje. Festival organizuje moskovska event kompanija Sagrado Corp, zaslužna za mnoge evente širom Evrope.Više informacija o EPIZODE 3 biće objavljeno u narednim nedeljama i mesecima, ali za sada, budite sigurni da je sve spremno za najneobičnije muzičko iskustvo na svetu.


Ograničen broj Super Early Bird Multi Passova biće dostupan od 26. juna po ceni od samo 89 EUR! Sledeća tura 11 - dnevnih kompleta, prodavaće se za 129 EUR. Karte se mogu kupiti online putem Epizode sajta: www.epizode.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :