ENSH u Elektropioniru: Besplatna žurka za sva čula

Datum objave:15.05.2017

Pročitano:2187 puta

Datum održavanja: 18.05.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Elektropionir

Po povratku iz Kanade u Srbiju i po objavljivanju novog spot singla "Krtice", Ensh je odlučio da ​Beograđanima priredi besplatnu žurku kakvu do sada posetioci Cetinjske ulice nisu videli.

 

Ensh - Elektropionir

Ensh je atrakcija koju je neophodno ne samo zvučno već i vizuelno doživeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove tako i kroz energijom nabijene žive performanse, te će spektakl koji najavljuje za četvrtak 18. maj, zaista to i biti!

Budući da je nastupajući širom Kanade i Evrope usavršio live-act, odlučio je da ga i prezentuje koncertom u Elektropioniru, na žurci koja nadražuje sva čula koncertne publike.

- Za Beograd smo se potrudili da napravimo nešto više od obične svirke - intimni spektakl prepun iznenađenja. Kostimi, scenski i svetlosni efekti i svi mi kao glumci! Ulaz je besplatan pa pozivam publiku da dođe u što većem broju, jer žurku planiramo da snimamo za naredni spot, koji ćemo plasirati širom Evrope i Kanade, pa taman da svet vidi da su u Beogradu najzabavniji ljudi na planeti - poziva Ensh sve Beograđane i goste grada u četvrtak u Elektropionir!

 Celovečernji šou upotpuniće i nastup sve atraktivnijeg i popularnijeg Sergio Loungea, beogradskog tastaturiste, koji dokazuje da je muzika svuda oko nas, pa i u kompjuterskoj tastaturi. Podsećamo da je ulaz u Elektropionir 18. maja besplatan. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :