Ensh objavio zarazni mikstejp pred nastup koji priprema za 31. maj u Sprat baru

Datum objave:28.05.2018

Pročitano:1994 puta

Lokacija: Beograd

Kako zvuči inspiracija u kojoj se prepliću grupa Ti, Repetitor, Dogs In Kavala, Bitipatibi, Turisti, Sergio Lounge, Dojo, Seine, Svemirko, Moloa... na svom upravo objavljenom mikstejpu otkriva ENSH!

 Za ovdašnje indie stvaralaštvo mikstejp nije svojstven, ali inovativni Milenko Vujošević poznatiji kao Ensh još jednom je uspeo da skrene pažnju na muziku kao umetnost koja ne poznaje okvire. Upravo zato je mikstejp koji je dostupan na njegovoj bandcamp strani  nazvao ,,Okvir".

,,Jedini okvir, koji sam sebi postavio je da ga nema - i nisam se libio da unesem malo humora i opuštenosti u kreativni proces", iskren je Ensh, koji za sebe kaže da je našao dečju bezbrižnost i apsolutnu slobodu upravo u okviru... ,,Okvira".

A i bendovima koji su ga nadahnuli dopalo se što ih je Ensh ,,uokvirio"

,,Od kad sam prvi put čuo Italochill, više ne jedem testo. Očekujem da čujem ovu pesmu u diskotekama širom Jugoslavije! U mojoj kući se već uveliko vrti u beskonačnost", simpatičan je utisak sve perspektivnijeg Sergia Longe-a, umetnika, koji se našao u Enshovim ,,okvirima".

Podsećamo da će ENSH 31. maja sa početkom u 21h nastupiti u ,,SPRAT" baru u Cetinjskoj 15, gde će predstaviti uživo kompletan mixtape.

 

Njegovi gosti biće Vin Triste, a uz ulaznicu, koja će se naplaćivati simboličnih 300 dinara, Ensh će svim posetiocima ,,Sprat" bara pokloniti svoj novi CD ,,Okvir".

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :