ENSH: Live act umetnik i producent, Milenko Vujošević objavio novo izdanje

Datum objave:21.02.2016

Pročitano:4965 puta

By:Lampshade Media

Live act umetnik i producent, Milenko Vujošević, poznatiji po svom scenskom imenu - Ensh, objavio je novo izdanje pod nazivom "Both of them Milenko". Kako je na ranijim radovima preovladavao engleski jezik, Ensh se ovog puta odlučio da podjednako budu zastupljeni i engleski i srpski, što je i nagovestio singlovima "Ćuti" i ,,Nedavno". Upravo iz tog razloga je i novi album nazvao pomenutim imenom.

 

ENSH: Live act umetnik i producent, Milenko Vujošević objavio novo izdanje

"Ideja mi je bila da album "Both of them Milenko" bude u oldschool maniru - da se doživi kao izdanje koje čine A i B strana. Pesme na engleskom jeziku su odraz ličnih iskustava, agresivnije su i kompleksnije i muzički i tekstualno. Imao sam veliku želju da počnem da se izražavam na maternjem jeziku, pa sam osećaj nesigurnosti da se adekvatno izrazim na ,,našem" prebrodio jednostavnim, pitkim stihovima, sa dosta repeticije, koja se u jednom trenutku pretvara u neku vrstu mantre. Moram da priznam da sam na dosadašnjim nastupima širom regiona, a bilo ih je dvadesetak prethodnih meseci, doživeo samo pozitivne reakcije na nove pesme. Dopada se ljudima taj specifičan elektro zvuk začinjen indie i drum'n'bass elementima - dožive čistu energiju!", iskren je Milenko Vujošević - Ensh.

Izdanje možete preslušati na Deezeru: http://www.deezer.com/album/12343288

Elektro-pop atrakcija, Ensh, iza koje se krije producent Milenko Vujošević, godinama unazad osvaja Kanadu i Ameriku.

Ensh kombinаcijom semplovа, sintisаjzerа i vokаlnih lupovа gradi jedinstveni stil, autentično viđenje elektro-indi-popа. Ensh je do nedavno pevao na engleskom, a singlom ,,Ćuti" objavljenim u januaru 2015. godine odlučio je da započne sasvim novu etapu stvaralaštva. Kroz poigravanje sa jezičkim poštapalicama i izrazima karakterističnim za naše podneblje, Ensh je stvorio zaraznu melodiju koja, osim sa rečima, koketira sa različitim elektro i pop stilovima.

Polovinom 2015. godine one-man-show atrakcija postaje dvojac kada se Kosta Jovanović pridružuje bendu dopunjući vizuelni i muzički dozivljaj živim nastupima svirajući sintisajzer i ritam mašinu. Samo u 2015. godini Ensh je nastupao širom regiona – od Beograda, preko Osijeka, Sofije, Novog Sada, Kragujevca, do Skoplja, Subotice, Zagreba, Banja Luke, Zaječara, Sarajeva, Smedereva, Jagodine… Imao je više zapaženih festivala ovog leta: na Beer Garden-u, u Torontu na Canadian Music Week-u a i nastupao je u Irskoj na čuvenom Electric Picnic festivalu.

www.lampshademedia.rswww.facebook.com/LampshadeMedia


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :