ENSH izbacio novi spot za pesmu Gde ćemo

Datum objave:06.09.2016

Pročitano:2984 puta

Datum održavanja: 11.09.2016

By:Bojana Ljubišić

Solo artista i producent Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, veliku pažnju publike u regionu privukao je prošlogodišnjim albumom “Both Of Them Milenko” na kome su podjednako zastupljene numere na srpskom i na engleskom jeziku. Zaraznim tekstovima i hipnotičnim melodijama pesama Ćuti, Nedavno, i Lutam, prvim ostvarenjima na maternjem jeziku, Ensh je ljubitelje electro i indie zvuka uveo u sasvim novu dimenziju.

 

Ensh

Ensh


Novim spotom za pesmu "Gde ćemo", Ensh je nastavio da nadograđuje jedinstven vizuelni identitet, a stihovima i tonovima pronalzi mračniju stranu Enshovog zvuka. 

 

 

Spot je snimljen u napuštenom Hotelu Plaža u Varavarinu koji je dao savršen okvir za metaforu duhovnog stanja jednog umetnika. Režiju potpisuje pesnik Danilo Lučić a kameru fotograf Aleksa Vitorović (Vice Srbija), kojima je ovo prvi izlet u svet izrade muzičkih spotova.

 

Ensh

 

Ensh već za 11. septembar najavljuje veliki koncert u beogradskom klubu Zaokret (cetinjska 15). Publika ce imati prilike da vidi Ensh u novoj uzbudljivoj postavci. Pored poznatog live elektro zvuka, Ensh uvodi nove elemente u svoj nastup. Pojedine pesme obogaćene su zvukom sanjive električne gitare koju će svirati novi stari član benda: Kosta Jovanović. Svirka će takođe pružiti impresivan scenski doživljaj uz još neka iznenađenja. Ulaz besplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :