Encoder-Radio i Urban Bug vas vode na Lucky Light LTD showcase u Nišu

Datum objave:22.09.2016

Pročitano:4628 puta

Datum održavanja: 24.09.2016

By:Ivana Antović

Lokacija: Niško sajmište

Izvanredna saradnja niškog Encoder-Radija sa beogradskom “Lucky Light LTD” vinil etiketom nastavlja se u subotu, 24. septembra, na “Niškom sajmištu”. Reč je o prestižnoj izdavačkoj kući koja ima podršku čuvenih svetskih di-džejeva poput Svena Vätha, Adama Beyera, Bena Simsa, Sama Paganinija i drugih. 

 

Speedy

- Njihova podrška svakako mnogo znači, jer je to najbolja moguća worldwide promocija Lucky Light LTD-a i mene koji stojim iza te kuće, što i jeste poenta cele priče. To svakako daje veliki stimulans i energiju za dalji rad i napredak. Za poslednje dve godine izdanja sa ovog labela čula su se na May Dayu, Tomorrowlandu, BBC Radiju, u Drumcode Totalu, Tresoru, Berghainu i još neverovatno mnogo poznatih festivala, klubova ili pak medija – kaže Speedy, glavni čovek Lucky Light LTD-a.

Vinil label ima već četiri izdanja, a u pripremi su još tri. Na narednom izdanju naći će se Alexander Kowalski i rezident kultnog berlinskog kluba Trezor – Mario Berger. Uz njihov singl „The Hornet“ biće Speedyjev, ali i remix velikog imena koje se za sada drži u tajnosti.


Lucky Light LTD showcase u Nišu, sa dvojicom producenata čija su izdanja objavljena na ovom labelu, možemo smatrati najavom techno maratona koji nas očekuje krajem oktobra u Beogradu.


- Ta žurka je prvenstveno ‘all stars’ mog labela. Jako mi je žao što Petar nije sa nama 29. oktobra, što je i bilo u planu, jer je tada u Španiji. Nekako bez njega priča nije potpuna, zbog toga što je upravo Petar, uz Alexa, najveća karika na mom labelu, neko ko je dao najveći doprinos za razvoj Lucky Light LTD-a, i za mene kao artista. Mislim da je ‘techno maraton’ pravi izraz, imajući u vidu da će nastupiti Luke Slater, Ben Sims, The Advent, Reeko, Gary Beck, Mark Broom, Mario Berger i Alex uz fenomenalnu domaću podršku. Svaki ljubitelj techna na ovom prostoru ne bi trebalo da propusti ovaj event, a pre toga, naravno, dođe u Niš na zagrevanje – objašnjava Speedy.

 

DEXON

Pored dva eminentna techno imena sa kojima “Lucky Light” godinama vrlo uspešno sarađuje, Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, organizatori vam u subotu, 24. septembra, na “Niško sajmište” dovode i specijalnog gosta Dexona, miljenika holandske publike. Lucky Light LTD i Encoder-Radio predstavljaće Speedy i Milenko.

Zbog velikog interesovanja posetilaca iz regiona, koji nisu bili u mogućnosti da karte nabave u pretprodaji, cena će u prodajnim objektima “Win-Wina” ostati 600 dinara, dok će na ulazu iznositi 800 dinara.

Za spektakularnu žurku Urban Bug je srećnim dobitnicima obezbedio 2x1 ulaznicu. Sve što je potrebno da uraditi jeste da pošaljete poruku sa vašim imenom i prezimenom, e-mail adresom i brojem telefona na e-mail adresu redakcija@urbanbug.net do kraja današnjeg dana. Obavezno navesti za nagradnu igru "Kowalski i Dundov na “Sajmištu”.

Dobitnici ulaznica biće obavešteni u povratnom mailu istog dana.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :