Emisija Belgrade Intro ponovo na radiju!

Datum objave:07.03.2017

Pročitano:4523 puta

Datum održavanja: 09.03.2017

Druga sezona emisije Belgrade Intro na radiju BELGRADE.FM započinje gostovanjem DJ ROLANDA.

On je autor planetarnog i neprevaziđenog hita techno muzike, pesme The Knights of Jaguar, a član je neprikosnovenog kolektiva Underground Resistance. Zajedno sa velikanima poput Jeffa Millsa, Juana Atkinsa, Derricka Maya, Mad Mikea, Roberta Hooda i mnogih drugih, DJ ROLANDO je redefinisao pojam techno muzike na svetskom nivou i postavio standard do sada neprevaziđenog koncepta u modernoj elektronskoj muzici.

 

Belgrade Intro - DJ Rolando


Emisija BELGRADE INTRO bavi se alternativnom elektronskom muzičkom scenom u Srbiji i svetu, a predstavlja jedinstveni radijski koncept koji kroz različite segmente promoviše alternativnu kulturu.

U okviru emisije promovišemo nova imena alternativne elektronske muzičke scene, a gosti su dobro poznati izvođači i ljudi iz kreativne industrije.

Deo emisije posvećen je najboljim muzičkim dešavanjima u Beogradu, kao i klubovima koji poklanjaju ulaznice slušaocima.

Pored promovisanja novih svetskih i domaćih izdanja, slušaoci će i u drugoj sezoni imati prilike da čuju i gostujući muzički miks /BELGRADE INTRO SELECTED SESSION/ u trajanju od sat vremena, od 22h EMISIJA BELGRADE INTRO EMITUJE SE U ČETVRTAK, 9. MARTA OD 21H NA RADIJU BELGRADE.FM.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :