ELEMENTAL okuplja Beograđane u SubBeernom centru

Datum objave:02.02.2018

Pročitano:1921 puta

Datum održavanja: 09.02.2018

Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental. Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike.

,,Ovaj je koncert uvertira za veliki nastup kojim ćemo obilježiti 20 godina postojanja benda - nismo još za odstrel, dođite vidjeti kako razvaljujemo 9. februara", poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert - u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku art'n'music četvrt.

 

Elemental


,,Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo - Beograd nam ovdje ulijeće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u Begešu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako!", iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

I nema sumnje da će koncert biti za pamćenje, jer će Elemental svoju koncertnu godinu započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni - u prostoru koji nas zove da se subBEERemo na pravom mestu. A pravo mesto je tamo gde je prava muzika.


Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u O.U.R. pub-u (Beogradska 71).
Nakon promotivnog kontigenta ulaznica, redovna cena biće 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :