Barutana klub Beograd

Elemental i Nipplepeople u Barutani 12. septembra!

Datum objave:16.08.2014

Pročitano:4698 puta

Datum održavanja: 12.09.2014

Lokacija: Barutana, Beograd

Bendovi Elemental i Nipplepeople, reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u Barutani 12. septembra!

 

 

Elemental foto by Maja Bota

 

Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u septembru stižu i u Beograd. U Barutani, podno zidina Kalemegdana, Elemental će publiku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri svoj kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople! Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Elemental i Nipplepeople sviraće 12. septembra u Barutani zajedno po prvi put, a dobra muzika i jedinstven ambijent kultnog kluba na Kalemegdanu učiniće ovu svirku nezaboravnom.

 

 

Već ovog petka, 15. avgusta, ljubitelji d’n’b žanra okupiće se u Barutani u okviru „Ultimate Bass“ večeri! Svoje nastupe zakazali su Iron, Codex, Kinetik, Treo i Timmy, a mesta će biti za sve koji žele da đuskaju do jutra. Žurka počinje u 23h, a karte po ceni od 300 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub u petak uveče. Subota, 16. avgust, biće u znaku Bože Podunavca, starog vuka beogradske klupske scene, a specijalni gosti večeri biće mlada dj-ica Loco Baby i Luka Concrete. Karte će biti dostupne na ulazu u Barutanu na veče žurke, po ceni od 300 dinara.

 

Letnji događaj sezone Barutani svakako je koncert sastava Nouvelle Vague zakazan za 22. avgust. Ograničen broj ulaznica nalazi se u pretprodaji po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Video u kom pevačice Phoebe i Zula pozivaju publiku na beogradski koncert pogledajte OVDE.

 

Pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :