Barutana klub Beograd

Elemental i Kanđžija&Gole Žene u subotu u Domu omladine

Datum objave:04.05.2017

Pročitano:3968 puta

Datum održavanja: 06.05.2017

By:Anja Zelić

Lokacija: Dom omladine Beograda

Popularni hrvatski bend Elemental održaće samostalni koncert u subotu, 6. maja od 21h u beogradskom Domu omladine (sala Amerikana), a kao predgrupa nastupiće takođe popularni hip-hop izvođač Kanđžija&Gole Žene.

 

Elemental / Foto: Ivan Sejić

Elemental / Foto: Ivan Sejić 


Najbolji „element" njihovog stvaralaštva je iskrenost i potreba da ukažu na to da svi mladi ljudi sa ovih prostora imaju iste probleme i da je potrebno da se povežu, poštuju i cene. Zato im je veoma važno da sa publikom imaju odličnu komunikaciju i prenesu pozitivne stavove koje zastupaju.


- Osjećam čisto uzbuđenje!!! Jako mi je stalo da zabavimo publiku i da im prezentiramo novi album u najboljem svjetlu. Ovo nam je prvi veliki samostalni koncert u Beogradu, inače smo uvijek bili u manjim klubovima. Sad smo zagrizli više i to ćemo opravdati. Svjesna sam da smo uigrani bend, ali naravno, uvijek spremamo nešto posebno za Beograd. Tako će biti i ovaj put. Mislim da će koncert biti poprilično dugačak, ispod 2 sata sigurno nećemo svirati - rekla je harizmatična Remi.

 


Kao uvod u beogradski koncert objavili su spot za pesmu „Ništa" koja je prva na MTV top listama u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a pesma „Goli i bosi" je već dostigla više od dva miliona pregleda.

 

Ulaz u salu je već od 20h, a ulaznice za nastup ova dva odlična benda, koji su se na brojnim nastupima u regionu dokazali kao vrhunski koncertni bendovi, mogu se kupiti na biletarnici DD Ticketsa, u Win Win radnjama i na dan koncerta na blagajni Doma omladine. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :