Element w/ Jay Lumen

Datum objave:12.12.2019

Pročitano:1136 puta

Datum održavanja: 14.12.2019

Lokacija: Banja Luka

„Element“ je nastao 2018. godine kao niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. Element je do danas ugostio preko 40 DJ-eva i organizovao niz promotivnih aktivnosti. U sklopu prve četiri žurke, između ostalih, nastupali su Metodi Hristov, Nusha, Nakadia, Valentino Kanzyani i AFFKT.

 


Nakon uspješno održana četiri „Element“ događaja, ove sedmice se održava peto, do sada najveće, izdanje. U sklopu Banjalučkog Velesajma, ove subote nastupiće sjajni mađarski producent i DJ, Jay Lumen.


Jay Lumen je od malih nogu imao sklonost prema muzici. Za vrijeme školovanja svirao je violinu na kojoj je od klasičnih kompozicija stvarao remek djela u svom stilu. Već tada je njegova ambicija za stvaranje muzike dolazila do izražaja. Danas je jedan od najpoznatijih DJ-eva. Svakako ne treba izostaviti ni njegovu produkciju jer je čak 9 njegovih traka dospijelo na prvu poziciju, a 24 su bile u top 10 najboljih.


Pored Jay Lumen-a na posljednjem „Element“ događaju ove godine, nastupiće svima poznata imena Forest People, DJ Jock i Robert S.


U najavi je još jedno, specijalno, izdanje „Element“ događaja 13. januara na kojem će nastupiti miljenici domaće publike, Lea Dobričić i Mladen Tomić. Publika svakako treba da očekuje još mnogo toga, jer je „Element“ specijal samo najava za još jednu godinu punu zabavnog i kulturnog sadržaja.


Ulaznice za peto izdanje „Elementa“ će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 25KM.


FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :