Elektronski studio Radio Beograda predstavlja: Robert Lippok u klubu Drugstore

Datum objave:27.06.2018

Pročitano:1771 puta

Datum održavanja: 28.06.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

Nemački muzičar i vizuelni umetnik Robert Lippok nastupiće uživo u klubu Drugstore u četvrtak 28 juna, s početkom u 21h. Predstaviće svoju novu ploču Applied Autonomy, izdvojenu kao album meseca od strane Mixmag UK.

 


Robert Lippok rođen je u Berlinu, gde je studirao scenski dizajn. Danas radi kao muzičar, vizuelni umetnik i scenski dizajner u Berlinu. Važno je spomenuti njegovo članstvo u kolektivima poput 4DSOUND Budapest zaslužnog za osnivanje Spatial Sound Institute, te članstvo u posebnom ogranku berlinskog Univerziteta umetnosti, Institut für Raumexperimente. Predavač je takođe u Berlinu, u sklopu Clive Davis Institute of Recorded Music.


Posebna zanimljivost je da Robert Lippok u Beograd dolazi povodom jednonedeljne rezidenture u Elektronskom studiju Radio Beograda. Tamo će imati priliku da radi na jednom od najnaprednijih sintesajzera zvuka ikada sklopljenim, a radi se o EMS SYNTHI 100.


Lokalnu podršku inspirativnom Lippokovom setu pružiće Svetlana Maraš provodom kroz raskršće eksperimentalne muzike, umetnosti zvuka i novih medija. Kӣr će kao rezident kluba publici predstaviti još jedan živi set, kao i Jan Nemeček. Pridružiće im se i Andria, kao novo ime domaće eksperimentalne scene svakako bitno spominjanja.

 


Ovaj celovečernji program sa Robertom Lippokom 28. juna 2018. počinje u 21h na poznatoj lokaciji kluba Drugstore, Bulevar despota Stefana 115. Događaj je podržan od strane Goethe-Institut Belgrad.

Program za poslednju nedelju juna:
26. jun > Support. Don't Punish
28. jun > Robert Lippok at Drugstore Garden
29. jun > Thomas Skjærstad, Kristina Lalić & Sugar Lobby
30. jun > FAM w Rndmslv @Drugstore / 30.06.2k18


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :