Electronicbeats: Beograd jedna od top 10 rejv destinacija koje morate da posetite

Datum objave:17.01.2017

Pročitano:7138 puta

Popularni portal posvećen elektronskoj muzici Electronicbeats izdvojio je top 10 destinacija u svetu koje se izdvajaju po odličnim rejvovima i koje ljubitelji techna moraju da posete u 2017. godini. Među svetskim party prestonicama našao se i Beograd, a pažnju na našu klupsku scenu privukla im je Tijana T.

 

Drugstore / Foto: Magdalena Stanković

Drugstore / Foto: Magdalena Stanković 


"Kao što je Nastia podstakla naše interesovanje za Kijev, tako je i Tijana T zapalila iskrice našeg interesovanja za Beograd. Priča o elektronskoj klupskoj sceni počinje sa klubom Industrija, kapaciteta 400 ljudi, smeštenom ispod knjižare, u kome je zasađeno seme primamljive party scene koja postoji danas. Da ne pominjemo žeđ Beograda za technom. i ta žeđ nije utoljena samo u najvećem klubu Drugstore, već se preliva na mnogo drugih prostora u gradu," piše Electronicbeats. 

 

Magacin Depo / Foto: Katarina Milošević

Foto: Katarina Milošević
 

Pored Beograda, ovaj portal pomenuo je i Kijev (Ukrajina), Moskva (Rusija), Meksiko Siti (Meksiko), Lajpcig (Nemačka), Lisabon (Portugal), Bogota (Kolumbija), Varšava (Poljska), Bristol (Engleska), Tbilisi (Gruzija). Ceo tekst pročitajte ovde

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :