Barutana klub Beograd

El Hornet i MC Verse u Barutani kao Pendulum DJ set!

Datum objave:30.04.2015

Pročitano:5619 puta

Datum održavanja: 16.05.2015

Lokacija: Barutana, Beograd

Samo nedelju dana nakon velikog otvaranja najpoznatije letnje klupske pozornice – Barutana sprema pravi spektakl! El Hornet i MC Verse nastupiće 16. maja u Barutani kao Pendulum DJ set. Domaću podršku pružiće im Codex, Iron, Bohemian & Senzor, a nastupiće i DJ/producent Scotty Master - Peace iz Engleske.

 

El Hornet i MC Verse u Barutani kao Pendulum DJ set! | Barutana | Beograd | 2015


Legendarni drum’n’bass act sa Novog Zelanda, koji stoji iza d’n’b himni poput “Tarantula”, “Blood Sugar” i drugih, stiže u Beograd! El Hornet i Verse nastupiće u Barutani 16. maja kao Pendulum DJ set i našim sugrađanima još jednom dokazati da su zaista neprikosnoven duo u svetu drum’n’bass kulture. Ulaznice za ovaj spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 990 dinara.
Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje.

 

Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :