EKV Tribute: Koncert benda Krug u klubu The Quarter

Datum objave:17.10.2016

Pročitano:5776 puta

Datum održavanja: 04.11.2016

Lokacija: The Quarter, Novi Sad

Bend Krug, koji izvodi kompozicije kultnog sastava Ekatarina Velika, održaće koncrt u petak 4. novembra u novosadskom klubu The Quarter.

 

Bend Krug


Bend Krug nastao je 2006. godine, kao fuzija članova Ekatarine Velike sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda. U bendu su Marko Milivojević (bubnjar EKV na albumima "Dum Dum" i "Neko nas posmatra" i live albumu "Kao u snu") i Dragiša Uskoković Ćima (basista EKV na albumima "Neko nas posmatra" i "Kao u snu). Osim njih, bend Krug čine i Nemanja Dašić (vokal i gitara, član benda Vampiri) i Dejan Tomović Tomke (klavijature, takođe član benda Vampiri).

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu. Koncert u klubu "The Quarter" biće održan u znak sećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili.

 

Bend Krug

 

- Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da sa gostima na bini, prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama - kažu članovi benda.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti putem GigsTix prodajne mreže, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena karte biće 700 dinara.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Petar
18.10.2016 22:38
Da li neko mozda zna da li dolaze u Kragujevac skorije?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :