Egzotika u klubu Peron: Luz Azul donosi duh Brazila u Savamalu!

Datum objave:31.03.2015

Pročitano:3073 puta

Datum održavanja: 02.04.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Klub peron, Beograd

Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, doneće duh ove egzotične zemlje u četvrtak (2. april) u Savamalu, tačnije u klub Peron.

Članovi Luz Azula (u prevodu Plava svetlost) su profesionalni muzičari koji uspešno objedinjuju senzibilitet “klasičarskog” pristupa i džez i bluz scenskog iskustva. Okuplja ih zajednički afinitet prema brazilskoj muzici i životnoj filozofiji koju muzika najbolje izražava - prvenstveno su to samba i bosa-nova, ali i drugi zanimljivi, ritmični stilovi u bogatstvu brazilskog zvuka.
Pevačica i flautistkinja Tijana je leta 2012. i boravila u Brazilu, na muzičkom festivalu u državi Espiritu Santu i svojevrsnom studijskom - životnom putovanju posvećenom muzici.

 


Bend Luz Azul postoji od 2010.godine, uživajući u prezentovanju brazilske muzičke kulture na prostorima Srbije i ostvaruje uspešnu saradnju sa Ambasadom Brazila. Bossa nova je izuzetno plesna muzika pa će ispred bine biti ostavljeno mesta za đusku. Veče počinje u 22 sata, a ulaz je 100 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :