EdOn radionice - Upis u šestu grupu od 06. februara do 03. marta 2012.

Datum objave:10.02.2012

Pročitano:2990 putaU izobilju informacija i modernih tehnologija, težnja za dodatnim znanjem je u današnje vreme veća nego ikada. Tempo svakodnevnog života nameće potrebu za dodatnim obrazovanjem i širenjem interesovanja i vidika pojedinca. Kako je danas konkurencija u svakom poslu ogromna, neinformisanost je nedopustiva. Stoga, savremena dodatna edukacija gotovo da predstavlja obavezu za one koji žele da idu u korak sa vremenom.

EdOn predstavlja savremenu školu koja kroz zanimljive interaktivne radionice pruža znanja iz različitih oblasti koje obogaćuju Vaš život. Upravo zbog toga je ova škola i nastala, da bi podstakla druge da pokrenu sopstvenu skrivenu kreativnost i obogate je dodatnim veštinama. Kako bi polaznici dobili potrebno znanje, edukacija u vidu različitih radionica je predstavljena na interesantan i zabavan način. Radionice su prilagođene svim uzrastima, a akcenat je, pre svega, na praktičnom radu. Predavači EdOn škole poseduju višegodišnje iskustvo u oblastima kojima se bave, te je cilj da se znanje i iskustvo prenese na sve polaznike radionica. U prijatnom ambijentu škole i pozitivnoj atmosferi na časovima, učenici imaju priliku da se upoznaju i sa teorijskim delom oblasti za koju se školuju i na taj način steknu odgovarajuću osnovu za dalji lični razvoj. Nakon tromesečnog obučavanja, polaznici su spremni da prikažu stečena znanja na završnom EdOn događaju, odnosno javnoj izložbi radova. Tokom svog postojanja, EdOn škola je privukla više od 190 polaznika što jasno govori o velikoj zainteresovanosti za upoznavanje sa različitim oblastima na zabavan način. Ukoliko ste ljubitelj neke od sledećih oblasti, EdOn škola je pravi izbor za vas!

Interaktivne radionice EdOn škole:

EdOn Photo - radionica fotografije početnog nivoa
EdOn PhotoPlus – radionica fotografije naprednog nivoa
EdOn Design – radionica grafičkog dizajna
EdOn Strip – radionica stripa i ilustracije
EdOn Music – Komponovanje/Produciranje moderne muzike (saradnja sa sa Janom Kadanecom)
EdOn Learn – učenje engleskog jezika (saradnja sa EA - education association)
EdOn Mix – DJing (saradnja sa Kulturnim skloništem)

 
EdOn radionice se održavaju u Novom Sadu. Upis u šestu grupu polaznika počinje 06. februara i traje do 03. marta. Sve detaljne informacije o skoli možete naći na:
EdOn site: www.edon.rs
EdOn informacije: info@edon.rs
EdOn telefon: 065 44 55 821
EdOn adresa: Novi Sad, bulevar Cara Lazara, br. 44
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :