EdOn radionice - Upis u 4. semestar Prijave do 05. marta 2011.

Datum objave:16.02.2011

Pročitano:3892 puta


U svetu u kojem postoji izobilje mogućnosti i informacija na jednoj strani, i pojačana konkurencija, teže zapošljavanje i skromna podrška države na drugoj, značaj edukacije je veći nego ikada. Međutim, edukacija koja ima za cilj gomilanje informacija i fiksna znanja, udaljena je od realnog života i nije u stanju da zadovolji pomenute potrebe. Savremena edukacija pre svega ima za cilj podršku i razvoj ličnih kreativnih, organizacionih i analitičkih sposobnosti njenih učesnika, te ona služi kao osnova dugoročnom (life-long) usavršavanju i napredovanju.

EdOn je savremena, interaktivna škola koja kroz različite radionice obogaćuje i oplemenjuje Vaš kulturni život i podstiče Vaše samostalno stvaralaštvo. Sve oblasti koje naše radionice trenutno pokrivaju medjusobno su povezane i čine atraktivan splet savremenih zanimanja i zanata koji mogu zajedno nastupati na tržištu.

Program svake EdOn radionice koncipiran je tako da polaznici već po završetku tromesečnog učenja i rada u okviru radionice mogu da primene svoje novostečeno znanje u realnom svetu. Po završetku svakog ciklusa radionica organizuje se "EdOn događaj", a temelj realizacije tog događaja zasniva se na aktivnostima polaznika i primeni njihovog znanja iz oblasti za koje su se u okviru EdOn radionica zanimali i koje su usavršavali.
 


Samo ime škole (kombinacija add-on - nadogradnja i ed kao edukacija) ukazuje na sintezu dva bitna procesa - rada i edukacije - kroz međusobnu nadogradnju.
 
Radionice koje se nude u okviru škole:
EdOn_Photo - Fotografija
EdOn_PhotoPlus - Fotografija naprednog nivoa
EdOn_Design - Grafički dizajn
EdOn_Paint - Slikarstvo
EdOn_Network - Društveni mediji
EdOn_Learn - Engleski Jezik (saradnja sa ea - education association)
EdOn_Mix - DJing (saradnja sa Kulturnim skloništem)
 
Tokom prva tri semestra radionice su privukle više od 150 polaznika. Polaznici su deo svog stečenog znanja imali prilike da prestave na završnim dogadjajima u novosadskom klubu Ritmo Latino, Spensu i kafe galeriji IZBA.
 
Početak novog semestra - 07. mart 2011.
Prijave od 07. februara do 05. marta 2011.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :