Barutana klub Beograd

Easy Tiger serijal 25. avgusta na Disko Splavu Sloboda

Datum objave:19.08.2017

Pročitano:2815 puta

Lokacija: Disko Splav Sloboda

Avgustovska edicija Easy Tiger serijala na Disko Splavu Sloboda vraća u Beograd jednog od najeminentnijih imena novog talasa rumunskog underground zvuka - Baraca.

Posle uspešnog gostovanja u decembru u Disko Baru Mladost, Barac ponovo dolazi u goste Easy Tiger ekipi kojoj se ovoga puta priključuju i Djunior (All We Are, Slovenija), Saša (Minimal Bar, Nemačka), kao i Techa (Novi Sad, Srbija). Još jednom u dvanaestočasovnoj ediciji, uz hosta Marka Nastića nastupiće i rezidenti serijala; Kristijan Šajković, Vanović i Vladimir Dragaš.

 

Easy Tiger DIsko Splav Sloboda Barac

Barac je jedan od najkreativnijih i najproduktivnijih producenata rumunske minimal underground scene. Njegovi neizdati trekovi i toolovi pronašli su put do najvećih selektora i DJ mikseva a njegova zvanična izdanja na etiketama kao što su Metereze, Naural, OdD, Pressure Traxx i Rawax govore sama za sebe. 2015. godine pokreće sopstvenu Moment Records etiketu, koja trenutno ima pet izdanja. Ovaj miljenik publike takođe ima i svoj live act, a kao jedno od najvećih priznanja snimio je mix za Fabric.

Easy Tiger 25.08. takođe obeležava datum svog prvog izdanja. ET001 - Octagon Gate EP Marka Nastića se od tog dana može zvanično kupiti u svim online vinyl shopovima.

Karte za ovu žurku se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama kao i u WinWin shopovima po ceni od 600rsd.

 

Delimo 2x2 karte, pošalji mejl na redakcija@urbanbug.net


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :