Barutana klub Beograd

Easy Tiger predstavlja Okaina

Datum objave:15.04.2018

Pročitano:1917 puta

Datum održavanja: 19.04.2018

Lokacija: Mladost, Beograd

Easy Tiger i Marko Nastić u aprilu dovode Samuela Okain Thalmanna poznatijeg kao Okain, redovnog gosta ovog serijala, dj-a koji je među prvima gostovao na Easy Tiger žurkama. Okain je deo talasa umetnika koji su počeli da vrte ploče i produciraju muziku pre 15 godina u Parizu. Njegovo prvo izdanje je izašlo 2007. godine i lansiralo karijeru uzbudljivog novog zvuka u elektronskoj muzici. Pored toga što je radio u eminentnim svetskim klubovima, kao što su Panorama, Fabric itd., učestvovao je u mnogim projektima poput "Handycraft", pseudonim koji je koristio u saradnji sa Paul Ritch-om pre mnogo godina.

 

Easy Tiger, Okain, Marko Nastić

Ono što je najvažnije je da je ostao veran svom zvuku sa redovnim izdanjima na label-ovima kao što su Tsuba, Bpitch Control i najnovija na Dogmatik-u i Infuse-u (Fuse London). Kada se presilo u Berlin 2011. pokrenuo je svoju izavačku kuću "Talman Records" gde može slobodno da izdaje muziku koju voli.

Ovo je prava prilika da čujete ovog impresivnog i raznovrsnog selektora kao i sve popularnijeg producenta, zajedno sa Nastićem, 19. aprila u klubu Mladost. Karte će biti dostupne na ulazu kluba po ceni od 400 rsd.

Pošalji mejl na redakcija@urbanbug.net i osvoji 2x1 kartu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :