Barutana klub Beograd

Easy Tiger letnja sezona: Enzo Siragusa stiže 16. juna na splav Sloboda

Datum objave:24.05.2017

Pročitano:4181 puta

Datum održavanja: 16.06.2017

Lokacija: Splav Sloboda

Nakon nekoliko godina pauze, Easy Tiger serijal se ponovo aktivira 2017. godine. Posle gostovanja u klubovima Fest i Tunnel, uz Disko Bar Mladost hostuju Baraca, Archie Hamiltona, Adam Sheltona i Marca Donata / Italoboyz.

Famozni beogradski party serijal počinje svoju letnju rezidenturu na splavu Sloboda 16. juna uz trenutno najveću zvezdu UK scene, Enza Siragusu.

 

Easy Tiger - Splav Sloboda 16. jun - Enzo - Marko Nastić

 

Enzo je na čelu londonske FUSE organizacije, koja uz party brand takođe drži i label na kom okuplja izvođače kao što su Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli kao i mnogi drugi. Enzo Siragusa se probio u top 100 RA DJ-eva prvi put 2015. godine, beležeći nastupe u svim poznatijim klubovima i festivalima širom planete. 2016. godine uz veliki uspeh FUSE eventova u klubu Space Ibiza, kruniše svoju DJ karijeru snimajući BBC Essential Mix za emisiju Pete Tonga. Produkcijski orijentisan prema moćnom, londonskom house pravcu, izdavao je za sopstvenu etiketu, a poslednje izdanje u saradnji sa Archie Hamiltonom je izašlo na Archiejevom Moscow Recordsu.


Uz njega će nastupati host i rezident serijala, Marko Nastić, najprofilisaniji DJ i producent sa ovih prostora. Pored serijala žurki, Marko je pokrenuo novi vinyl only label pod istim imenom čije se prvo izdanje očekuje početkom avgusta.

Promo party sa rezidentima Easy Tiger serijala će se desiti 02.06. u Prodavnici i na eventu će se podeliti nekoliko pozivnica za sam događaj. Više o tome uskoro. Ograničeni broj karata je već u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će karta na ulazu stajati 900 dinara.

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :