Easy Tiger 002: Marko Nastić & KayKay – Space Around Me EP

Datum objave:22.11.2017

Pročitano:1351 puta

Lokacija: Beograd

Drugo izdanje Marka Nastića za njegovu etiketu Easy Tiger - SPACE AROUND ME EP, izlazi vizuelno redizajnirano i sa puno elegantnih frekvencija. Ova future classic ploča, nastala u saradnji sa dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Denisom Beganovićem KayKay-em, odaje utisak Nastićevog najupečatljivijeg rada do sada. Prateći minimal house stil prethodnog izdanja, Marko ostavlja svoj pečat modularnih sinteza i moćnih ritmova, preko kojih je KayKay savršeno ukomponovao svoje melodične soundscapeove.

 

Easy Tiger


Slovenački multiinstrumentalista KayKay sarađivao je sa brojnim poznatim artistima, kao što su Ricardo Villalobos, Carl Cox, Gramophonedzie, Rambo Amadeus, RTV Big Band, Esma Redžepova, Umek, Magnifico, Dejan Milićević, Aneuria, i mnogi drugi.

 

Easy Tiger


Na vinylu su dva tracka sa dve ambijentalne beatless verzije za potpuno drugačije slušalačko iskustvo. Za cover izdanja zaslužan je Weedzor, čime se nastavlja koncept da svako izdanje dizajnira drugi talentovani artist. Space Around Me dostupan je u svim online record shopovima od 10. novembra, a može se naći i u Yugovinyl prodavnici u Cetinjskoj ulici i u Vulkan knjižari u Sremskoj.


LABELNAME: Easy Tiger
ARTIST: Marko Nastic
TITLE: Space Around Me
CATALOGUE NO: ET 002
FORMAT: Vinyl
GENRE: Minimal house
RELEASE DATE: November 10 2017

 

TRACKLISTING:
A1 Space Around Me (Original Mix)
A2 Space Around Me (Beatless Mix)
B1 Time Difference (Original Mix)
B2 Time Difference (Beatless Mix)


decks.de // deejay.de // juno.co.uk
facebook.com/easylikeatiger // instagram.com/easylikeatiger // soundcloud.com/easylikeatiger


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :