Early Bird ulaznice samo za najbrže fanove festivala ljubavi

Datum objave:24.02.2018

Pročitano:1115 puta

Počela registracija za Lovefest 2018

Registracija za dvanaesto izdanje Lovefesta, koje ove godine sa sobom nosi mnogo novih iznenađenja, počela je danas i biće dostupna samo za 1.000 najbržih posetilaca festivala ljubavi.

 

Lovefest 2018

Najveće festivalsko izdanje do sada, za koje se očekuje da će biti i najposećenije, spremno je za potpunu revoluciju i korak više u odnosu na prethodne godine. Prvi kompleti karata moći će da se kupe već od 3. marta tačno u podne, kada počinje pretprodajna faza trodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po ceni od 25 EUR za regularne, i 45 EUR za VIP.

Svi klaberi, koji jedva čekaju letnje izdanje Lovefesta, registraciju mogu izvršiti putem linka https://lovefest.rs/earlybirdtickets/, dok će prodaja karata biti dostupna na sajtu lovefest.rs  kao i u svim prodajnim objektima Eventima i Gigs Tixa. Specijalna early bird cena, će za samo 1.000 najbržih posetilaca omogućiti poseban popust od čak 50%.

Sprema se najveće izdanje Lovefesta do sada

Prva imena iz sveta elektronske muzike, koji će ove godine doći na Lovefest, možemo očekivati već u martu, a ovo će biti najveće festivalsko izdanje do sada. Osim svetski poznatih izvođača, Lovefest sprema nova iznenađenja, koja će prema najavama organizatora bitno uticati na koncept festivala i publici pružiti još više prostora za uživanje na jednom od najposećenijih muzičkih festivala u regionu. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :