EACH ONE TEACH ONE VOL.3: Internacionalni plesni kamp na Kopaoniku!

Datum objave:08.07.2016

Pročitano:5400 puta

Datum održavanja: 19.07.2016 - 24.07.2016

Lokacija: Kopaonik

Treću godinu zaredom, plesni klub 2Hot4Stage organizuje internacionalni plesni kamp pod nazivom Each One Teach One, koji će se održati od 19. do 24. jula na Kopaoniku. Kao i svake godine, predavači će biti neka od istaknutijih imena u svetu plesa među kojima su između ostalog Bust i Hopare, dobro poznati svetskoj hip hop sceni.

 

Each One Teach One 2016

 

U duhu hip hop kulture, a u organizaciji 2Hot4Stage plesne trupe razvio se projekat Each One Teach One čiji sadržaj podrazumeva radionice različitih plesnih formi i umetničkih veština.

 

EOTO

 

Kao kruna celog projekta već treći put se održava plesni kamp koji podrazumeva šestodnevno iskustvo u najlepšim planinskim predelima Srbije.  Porodična atmosfera, interakcija, druženje i širenje znanja su vrednosti koje organizatori iznad svega nastoje da zadrže iz godine u godinu.

 

 

Pored radionica, treninga, obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen večernjim programom, plesnim nadmetanjima, takmičenjima u znanju i izdržljivosti, a kamp je tradicionalno zaokružen battleom u “all style” kateogoriji poslednje večeri druženja. 

 

Each One Teach One Vol.3

 

Ne morate biti dobri na podijumu da biste bili deo „EOTO vol.3“ plesnog kampa, jer između ostalog u program su uključena planinarenja i obilasci znamenitosti koje krase Kopaonik, te su i ljubitelji prirode i dobrog druženja pozvani da upotpune i podrže ovo jedinstveno putovanje.


Više detalja o nagradnoj igri kao i o samom kampu možete pronaći na Fejsbuk stranici Plesni Kamp - Each One Teach One.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :