E-play u klubu Fest

Datum objave:04.03.2019

Pročitano:1210 puta

Datum održavanja: 29.03.2019

Lokacija: Beograd

Alternativni bend E-Play objavio je novu seriju koncerata od kojih je jedan u klubu FEST 29. marta 2019. godine. Bend je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma "Sloboda", koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u
izdanju promoterske kuće Long Play.

 "Album 'Sloboda' je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Na koncertu u Domu omladine (gde smo proslavili 20 godina postojanja) nije bilo vremena da posvetimo pažnju svakoj pesmi sa ovog albuma pa se unapred radujemo Festu gde ćemo svirati dosta novih pesama." ističe pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.

Beogradski E-play tokom 20 godina postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima "E-Play" (2000), "Crime" (2005), "Drago mi je da smo se upoznali" (2009) i "Obični ljudi" (2013). Bez potrebe da nekome podilaze Maja, bubnjar Goran Ljuboja-Trut, gitarista Nemanja Velimirović i prateći vokal Kristina Jovanović-Kika i dalje vredno rade i najavljuju veoma aktivnu koncertu godinu.

Ulaznice za koncert su u prodaji od sredine februara po pretprodajnoj ceni od 600 RSD u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska). Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 RSD.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :