E-PLAY u bašti kluba Fest 29. avgusta!

Datum objave:21.08.2020

Pročitano:1538 puta

Datum održavanja: 29.08.2020

Lokacija: Beograd

Prvi put nakon velike pauze, beogradski alternativni bend E-play moći ćemo da čujemo i vidimo uživo u subotu 29. avgusta u bašti kluba Fest."Evo desila se mogućnost da probamo da održimo koncert i radujemo mu se kao nikada do sada. Nije lako živeti ovaj život na "pauzi" i baš zbog toga se nadamo da ćemo uspeti da stvorimo posebnu energiju u Festu. Jako nam je nedostajala publika i ovaj predstojeći susret 29.avgusta će stvarno biti nestvaran za sve nas" izjavila je Maja Cvetković povodom predstojećeg koncerta i dodala da je važno da u ovom periodu budemo pažljivi: „Molimo sve koji dođu na koncert da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima kako bi se ovaj dogadjaj uspešno održao. Mislim da je svima već jasno koje su to mere koje treba da se preduzmu."

Sastav "E-Play" objavio je nedavno svoj prvi liriks (lyrics) video u karijeri za pesmu "Japan" sa aktuelnog albuma "Sloboda". Time je svih sedam pesama sa albuma dobilo svoje video forme: "Srešćemo se neki drugi put", "Da budemo samo dobro", "Pristanište" "Uzmi mi sve", "Šamarčina " sa porukom protiv nasilja nad ženama, "Sloboda" u kome se pojavljuje simbolično glumica Sloboda Mićalović (kojoj je to inače bio prvi muzički spot u karijeri) i sada "Japan".

Album "Sloboda" nedavno je izašao i na vinilu (Long Play 2020). Kratko opisujući suštinsko značenje "Slobode" za njen bend (u kome su i bubnjar Goran Ljuboja-Trut i gitarista Nemanja Velimirović), Maja ističe: „Važno je da budemo dobro, slobodni, da pristajemo samo na ono što mi izaberemo kao pravo rešenje i da nam mogu uzeti sve što imamo, ali samo ne mogu uzeti nas."

Uz apel da pazite na sebe i na druge i poštujete sve propisane mere, klub Fest i bend E-Play pozivaju vas da 29.avgusta dođete u baštu kluba Fest da zajedno budemo sobodni i užiamo u dobrom rokenrolu!

Ulaznice po ceni od 1000 RSD u prodaji su od utorka , 25.avgusta u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :