E-PLAY otvara konferenciju KONTAKT u Elektropioniru

Datum objave:06.03.2017

Pročitano:5706 puta

Datum održavanja: 23.03.2017

Lokacija: Elektropionir

Nakon objavljivanja singla "Da budemo samo dobro" sastav E-play najavljuje koncert koji će se održati u Elektropioniru 23. marta ove godine. Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video zapis ove pesme. E-play će nastupati u okviru muzičke konferencije KONTAKT koja će se održati 23. i 24. marta u Cetinsjkoj ulici, a koja će okupiti regionalne festivalske i muzičke promotere, kulturne radnike i predstaviti kulturu regiona kao najveći turistički potencijal.

 

E-Play / Foto: Nebojša Babić

E-Play / Foto: Nebojša Babić

 

"Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima, za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč. Želimo da nam bude svima prijatno i udobno i da zajedno pevamo na koncertu, pa ako dobro ispadne onda ćemo to i objaviti.”

 

- Maja Cvetković

E – play trenutno priprema novi album koji je najavio za 2017.godinu, a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanovic Kika.


Prva konferenciji KONTAKT 2017 proizišla je iz potrebe umrežavanja organi-zatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i or-ganizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti. Proizišla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja.

Učešće u KONTAKTU uzeli su predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetni plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Ulaznice za koncert sastava E-play će biti dostupne po pretprodajnoj ceni od 600 dinara. Ulaz na panele i tribine je SLOBODAN.

Prodajna mesta: Zaokret (Cetinjska15) i Šikarica (Skadarska 22).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :