E-play na otvaranju novog beogradskog kluba

Datum objave:12.09.2019

Pročitano:359 puta

Datum održavanja: 14.09.2019

Lokacija: Beograd

Alternativni bend E-Play ovog leta bio je veoma koncertno aktivan i za kraj letnje sezone 2019. ostavio je nastup u beogradskom novom klubu Knap koji je rezervisan za 14. septembar.

E-play

"Mnogi stranci koji posete naš grad kažu da je Beograd poznat po noćnom životu, pa nije ni čudo da se u Beogradu otvorio još jedan noćni klub, ali ovog puta to je klub koji će predstavljati alternativnu scenu. Klub se zove Knap i nalazi se u Djušinoj ulici, a organizatori ga predstvajaju kao mali Berlin u Beogradu. Takvih klubova nema mnogo u Beogradu, ali je osnovna ideja ovakvog kluba da podrži i održi nasu domaću alternativnu scenu. Nama je super da smo mi odmah na otvaranju i da ćemo učestvovati u podizanju jednog takvog mesta. Sviraćemo sve naše hitove kao i većinu pesama sa poslednjeg albuma Sloboda. Imali smo jako intenzivno koncertno leto i super nam je da se letnja sezona 2019. zatvori baš u našem Beogradu. Iskreno se radujemo!" izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković povodom predstojećeg E-play nastupa

Otvaranje kluba Knap će trajati dva dana 13. i 14. septembra! Prvog dana otvaranja Knap klub će ugostiti GRAMOPHONEDzIE (13.09.), dok je drugi dan rezervisan za sastav E-PLAY (14.09).

Klub Knap se nalazi u Djušinoj 5, a ulaznice možete kupiti za prvi dan po pretprodajnoj ceni od 400 rsd, a za drugi dan po pretprodajnoj ceni od 500 rsd u Yugovinilu (Cetinjska 15).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :