E-PLAY, Laka i NežnI Dalibor hedlajneri prve #Kontakt2017 konferencije u Beogradu

Datum objave:13.03.2017

Pročitano:2739 puta

Datum održavanja: 22.03.2017 - 25.03.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Cetinjska 15

Zbog velikog interesovanja i velikog broja najavljenih posetilaca, KONTAKT konferencija je otvorila još jedan, nulti dan - veče dobrodošlice! U prvu regionalnu Kontakt konferenciju uvešće nas svojim nastupom 22. marta Nežni Dalibor! U Elektropioniru će celovečernjim koncertom promovisati album "U slojevima". Ulaznice su dostupne na GigsTix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 500 dinara.

 

Prvog konferencijskog dana, 23. marta, na zvaničnom otvaranju Kontakta očekuje nas veliki beogradski koncert grupe E-PLAY! Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video spot pesme "Da budemo samo dobro" koju su nedavno plasirali.

 

KONTAKT konferencija 2017"Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima. Za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč", poručuje Maja Cvetković u svom stilu - uvek okrenutom publici!

E- Play trenutno priprema novi album čiji je izlazak planiran tokom godine, a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanovic Kika. Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

 

KONTAKT konferencija 2017

Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencije organizatori su se odlučili za vrcav i zavodljiv koncert, zabavan u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu! Posle pune dve godine u Beograd se vraća Laka - 24. marta u Elektropionir! Zna beogradska publika kakav šou Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije.

U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan! Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona.

"Budimo životinje bez straha od sirotinje" i "nemajmo kajanja jer nam je proš'o rok trajanja" poručuju Laka i Lela i još jednom dokazuju da su najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni.

 

KONTAKT konferencija 2017

Lakin aktuelni singl „Malokrvna" zarazio je Balkan! Malokrvna prevešće ga preko brvna i sve do Elektropionira gde će koncertno zatvoriti prvu regionalnu Kontakt konferenciju 24. marta. Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigsTixa i Eventima po ceni od 500 dinara.

U Elektropioniru se u dva konferencijska dana priprema i prateći muzički progam na koji je ulaz besplatan:

23. mart
17:30 - popodnevni afterwork matine uz mini koncert grupe DEGENEZA
18:30 - grupa VIZELJ promovisaće svoj upravo objavljeni album "Naj bolji" svirkom iznenađenja
19:30 - gosti iz Slovenije, sve popularniji KOALA VOICE, predstaviće se svima koji do sada nisu bili u prilici da ih upoznaju i dožive energiju koju emituju sa bine

24. mart

17:30 - mini svirka grupe MOREUZ, novi bend na beogradskoj sceni koji je upravo objavio debi istoimenog naziva.
18:30 - gosti iz Makedonije, sastav RIB, odvešće nas u laganu surf vožnju
19:30 - KANDA KODŽA I NEBOJŠA će prezentovati svoje upravo objavljeno live izdanje i izvešće neke od pesama koje su se našle na ovom albumu koji su dugo i pažljivo pripremali.

 

KONTAKT konferencija 2017

Podsećamo da su učešće u KONTAKTU uzeli predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na sledeće teme:
Festivali promoteri gradova
Festivali od ideje do realizacije
Festivali kao destinacije
Savremena diskografija

Ulaz na panele i diskusije koje se održavaju u Marsh Open Spaceu u Cetinjskoj ulici je besplatan. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :