E-Mov: U Srbiji očekujemo dobru zabavu i dobre vibracije!

Datum objave:21.07.2016

Pročitano:6308 puta

Datum održavanja: 22.07.2016 - 24.07.2016

By:Nebojša Lazin

Kostas Daikos i Vangelis Alexandris su dvojac koji stoji iza popularnog grčkog psy trance projekta E-Mov. Psy trance scena u Srbiji veoma je dobro upoznata sa njihovim muzikom, a njihova traka Jasmin gotovo je nezaobilazna na svim žurkama. E-Mov će prvi put gostovati u Srbiji na psy trance festivalu P.L.U.R koji će se održati od 22. do 24. jula u blizini sela Straža, nadomak Vršca. U susret tom nastupu, razgovarali smo sa E-Mov, pa pročitajte šta su nam rekli.

 

E-mov

E-mov

 

Zdravo i hvala na odvojenom vremenu, srećni smo što dolazite u Srbiji, ako ne grešimo ovo je vaše prvo gostovanje kod nas.

Da to je tačno. Posećujemo Srbiju prvi put i veoma smo uzbuđeni zbog toga.


Vaša muzika je veoma popularna u Srbiji, specijalno traka sa poslednjeg EP-a Jasmin, koja se može čuti na skoro svim psy trance žurkama.

Jako smo srećni pto ljudi u Srbiji cene našu muziku! Jasmin je i nama jedna od omiljenih traka jer smo imali tu privilegiju da sarađujemo sa odličnim artistima koji su aktivni i u drugačijim muzičkim pravcima i uz pomoć kojih smo uspeli da kreiramo ovaj spoj psy trancea, grčke tradicionalne muzike i drugih etničkih elemenata.

 

 

Šta publika može da očekuje od vas na P.L.U.R festivalu, da li radite na novoj traci ili možda novom albumu?
Naš set će biti miks sastavljen od starijih traka kombinovan sa puno neizdatog materijala, sve to reflektujući našu jutarnju, melodičnu stranu. Mi stalno radimo na novim trakama, ali smo tek skoro počeli da radimo na našem trećem albumu. Nažalost još je jako rano govoriti o datumima izdavanja.

 

E-mov

 

Vi imate jedinstven stil, spoj Full Ona i Progressiva pa ste tako postali veoma prepoznatljivi i ostavili ste traga na muziku koju pravite. Sta vas inspiriše i da li imate idole?

Imamo uticaj iz skoro svih stilova i pravaca što nam i malo otežava da se ograničimo samo na jedan stil. Za nas, psy trance je samo sredstvo za izražavanje svih tih stvari koje su zapravo ostavile trag na naše živote i jako se trudimo da sastavimo to sve na način koji neće izmeniti kompletno naš lični zvuk.


Da li poznajete psychedelic scenu u Srbiji i šta očekujete od publike na podijumu za igru na P.L.U.R-u u Srbiji?

Psy scena u Srbiji je jedna od poznatijih scena jer uključuje veliki spektar stilova, mnogo popularnih artista, a neki od njih i "rade" na P.L.U.R-u. Mogu samo očekivati da vidim ljude kako se dobro zabavljaju i kako pune podijum i ceo događaj pozitivnim vibracijama.

 

E-mov


Hvala na odgovorima, nadamo se da ćete otići iz Srbije sa lepim uspomenama i da ćemo vas videti opet.
Radujemo se ponovnom posećivanju Srbije i definitivno se nadamo da ćemo imati i više prilika u bliskoj budućnosti. Hvala puno što ste nas pozvali i učinili E-Mov delom P.L.U.R festivala.

 

O prvom P.L.U.R-u  u Srbiji razgovarali smo i sa Fanisom Anamouroglouom, osnivačem tog festivala u Grčkoj, pa ako ste propustili, obavezno pročitajte intervju sa njim.

 

Više o festivalu pronađite na sajtu http://www.plur-festival.com/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1504473203204864/
Informacije o prevozu do festivala: https://www.facebook.com/events/933286710124517/


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
ASTRALEX
25.07.2016 12:53
Pokidao lik :) kapa dole.


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :