E-CLIP, STOLE & PROSPER: Psychedelic zvuk u klubu THE TUBE

Datum objave:22.10.2015

Pročitano:4190 puta

Datum održavanja: 23.10.2015

By:Iva Arifaj

Lokacija: The Tube, Beograd

U petak 23. oktobra, prvi put ove sezone, ljubitelji psychedelic zvuka imaće priliku da djuskaju uz svoje omiljene trance taktove u klubu The Tube u Dobračinoj 17. Na line up-u nalaze se imena momaka koji su svojim dugogodišnjim radom, kako na domaćoj tako i stranoj sceni, dokazali svoj kvalitet. 

 

E-CLIP, STOLE & PROSPER: Psychedelic zvuk u klubu THE TUBE | Beograd 2015


E-CLIP predstavlja psy progressive projekat iza koga stoji Marko Radovanović iz Beograda. Više od deset godina Marko se bavi psychedelic zvukom, nekada pod imenom Beyondecliptica, a od 2009. kao E-CLIP. Nakon uspešnog izdavanja traka „Altittude“ i „Nok-multistop rmx“ , on nastavlja sa napornim radom, da bi ubrzo izdao muziku za najpoznatije izdavačke kuće kao što su IONO MUSIC, Spintwist, Oxygen, Prog-on-syndicate... Tokom 2010. godine Marko se pridružuje IONO porodici i od tada njegov uspeh nastavlja da raste.


STOLE aka Stojan Silbaški iz Beograda, jedan je od prvih DJ-eva koji su davne ’94 godine vrteli psy zvuk u mračnim klubovima. Zaslužan je i za osnivanje poznate Xperiment organizacije koja je dugi niz godina, tokom teških vremena u zemlji, omogućavala klaberima da uživaju u setovima najpoznatijih svetskih trance producenata. Pored toga što je uvek posedovao prepoznatljiv zvuk, u poslednjih 18 godina pred DJ-inga bavio se i produkcijom. Mogli ste ga čuti na svim manjim i većim festivalima u Srbiji i regionu.


Nikola Vujnović poznatiji kao PROSPER, muzikom je počeo da se bavi 1999. Kroz promovisanje elektronskog zvuka zajedno sa organizacijom STS MUSIC, zaslužan je za veliki broj žurki koje su bile održane u Srbiji. Paralelno uz projekat Prospera koji predstavlja zvuk electro trance-a uz primese progressiva, Nikola poseduje i tech trance projekat pod nazivom Manibus. Tokom godina uspešno je izdavao albume za različite poznate produkcijske kuće. Njegov album „Speed of sound“ izdat je za JOOF Records, čiji je vlasnik poznati producent John 00 Flemming. Svirao je u mnogim zemljama Evrope, kao i u Japanu, dok danas održava uspešnu prijateljsku saradnju sa klubom The Tube. 

 

Karte za ovaj event prodavaće se na ulazu u klub i koštaće 400 dinara tokom cele večeri.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :