Džo Koker - Beogradska arena, 29. maj 2011. god.

Datum objave:04.01.2011

Pročitano:3348 puta

By:Danijela Rakic

Posle četiri godine, Džo Koker će ispuniti obećanje dato publici na koncertu u Beogradskoj areni: “VIDEĆEMO SE PONOVO”, i nastupiti u istom prostoru 29. maja 2011. godine.
 
Džo Koker je legenda i više od 40 godina živi dokaz da i u današnjoj muzičkoj industriji opstaje britanski glas koji peva bluz iz svoje duše. A on to radi na svoj jedinstveni način sa očaravajućim intezitetom: „Blesavo, ali ovakvim koncertima život se dopunjuje – kao mobilni, kao akumulator“ (Petar Popović – Blic), „Prepoznatljiv, hrapavi glas oduševio je 12.000 ljudi“ (Puls), „Solio muškarcima, biberio ženama“ (Večernje novosti), samo su neki od naslova u domaćoj štampi posle prethodnog nastupa ovog majstora muzičke scene 2007. godine u Beogradskoj areni.
 


“When the Night Comes”, “N’oubliez Jamais”, “Feelin’ Alright”, “Unchain my Heart” i „You Can Leave Your Hat On“ zajedno sa baladama “Up Where we Belong” i “You are so Beautiful” u neprevaziđenoj interpretaciji Džoa Kokera, nikoga u Beogradskoj areni neće ostati ravnodušnim 29. maja!
 
Džo Koker je izdao 21 studijskih i četiri albuma sa koncerata. Prodao je na milione albuma i “vlasnik” je brojnih hitova širom sveta. Nagrađivan je Gremijima, Zlatnim Globusom i Oskarom! 16. juna 2007. godine zvanično je objavljeno da je britanska kraljica Elizabeta II odlikovala Džoa Kokera ordenom Britanske imperije za doprinos u oblasti muzike. Bez ikakve sumnje, Džo Koker nije samo prava muzička legenda već i jedan od najuspešnijih i najpopularnijih pevača poslednjih četrdeset godina.
 
Živi nastupi su uvek bili glavni deo njegovog posla i ono u čemu i lično najviše uživa. Pored toga što će na novoj turneji promovisati nov album “Hard Knocks”, za publiku sprema još iznenađenja. “Postoji par pesama koje su jako uspešne i neizbežne na živim nastupima”, objašnjava Koker. “Naravno da uvek izvodimo “You can Leave your hat on” i “Unchain my Heart” ali sada želimo da uradimo mali miks na sredini šoa koja će da uključi i stare pesme kao što su “Simple Things” i “Tonight”.
 


Obrada pesme Bitlsa “With A Little Help From my Friends” 1969. godine, probila je Kokera na muzičku scenu i donela mu nastup na čuvenom Vudstok festivalu čime je ušao u legende! Kritičari i dalje ocenjuju njegov glas kao jedan od najboljih “belih” glasova svih vremena i mnogi komentarišu: Neke stvari se nikada ne menjaju. I čak vremenom postaju sve bolje i bolje. Baš kao i Džo Koker.
 
Karte za koncert Džoa Kokera biće u prodaji od sutra, 31. decembra po cenama od 2900, 3300, 3500, 4000, 4500, 4900 dinara i mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, „Ušće“ Shopping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :