Džej Džej Okoča, Mikri, Gudorslav i Bege Fank u klubu KPTM

Datum objave:07.03.2017

Pročitano:4612 puta

Datum održavanja: 11.03.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Podgorička rep grupa Džej Džej Okoča nastupiće u klubu KPTM 11. marta od 23h, a domaću podršku pružiće Mikri Maus iz grupe Prti Bee Gee i Gudroslav, dok će domaćin večeri biti Bege Fank.

 

Džej Džej Okoča u KPTM-u

 

Podgorica i ljubitelji repa u čitavom regionu čekali su dugo na gupu kao što je Džej Džej Okoča, a da to verovatno nisu ni znali. 
Džej Džej Okoča je, naime, Podgoricu konačno pretvorila u regionalni centar sa autentičnim lokalnim rep izrazom, u grad koji svojim jezikom ispostavlja sebe u punom sjaju i bedi svojih ulica. Zbog svega toga ovaj prvi beogradski solo koncert Džej Džej Okoče veoma važan je događaj i za rep scenu, uličnu kulturu i omladinu regiona - svojevrsna prilika za međusobno prepoznavanje u vešto osmišljenim, duhovitim rimama koje se nepogrešivo ispaljuju preko čvrstih bitova.

 

 

Očekuju nas živa izvođenja pesama sa debi EP-a grupe iz 2014. odnosno albuma prvenca iz prošle godine, a naravno i solo pesme članova Džej Džej Okoče - Randoma i Poetika - kao i premijerna izvođenja neobjavljenih pesama. Podršku članovima grupe u njihovom prvom velikom pohodu na Beograd pružiće svojim kratkim nastupima i specijalni gosti - institucija balkanskog tvrdokornog repa Mikri Maus iz grupe Prti Bee Gee, a uz njega i jedan od najistaknutijih mladih repera Gudroslav, perjanica zapaženog rep kolektiva Bombe Devedesetih.

 

 

DJ domaćin celog događaja je, takođe, dobro poznata hip-hop ličnost i reizdent kluba KPTM - Bege Fank. Karte po ceni od 300 dinara se mogu kupiti na vratima KPTMa na samu noć koncerta - u subotu 11. marta od 23:00.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :