Dvojac STEREO BANANA predstavio je spot za pesmu MELEM

Datum objave:06.09.2015

Pročitano:5425 puta

By:Lampshade Media

Dvojac duhovitih i britkih stihova, Stereo Banana, predstavio je spot za pesmu “Melem”. Glavni akteri su Slobodan i Zorica, sredovečan par, koji su verno dočarali kako izgleda bezgranična ljubav.

 

Dvojac STEREO BANANA predstavio je spot za pesmu MELEM | Lampshade Media


„Mnogo nam je drago što je sve ispalo kako je ispalo. Zahvaljujemo se Slobodanu i Zorici jer su podelili svoje umeće i svoju energiju sa celim svetom. Jedno je sigurno, ako se posle ovog singla ne oženimo nećemo nikad."

 


Stereo Bananu su 2010. godine su osnovali Nemanja Nedeljković Nemus, autor muzike, i Marko Anđelković Naopak, autor tekstova. Ovaj dvojac izuzetno kreativnih ljudi za stvaranje svoje muzike koristi Nemusove matrice koje služe kao podloga za Naopakove duhovite i britke stihove.

Ono što ih razlikuje od ostatka scene je da pored hip hopa, koji dominira, njihove kompozicije se kreću u rasponu od breakbeat-a, jazza, latina i reaggea do orijentalnih ritmova i funka.


Njihov album prvenac, na kome se nalazi čak 13 pesama i koji nosi duhoviti naziv „Šijemo sambu“ dostupan je za besplatno preuzimanje sa zvaničnog sajta benda. Celokupnu muziku, aranžman, mix i master je uradio Nemus, dok je za sve rime na ovom albumu bio zadužen Naopak.


Album možete uvrstiti u svoje plej liste preko linka:
http://www.deezer.com/album/7925506

www.lampshademedia.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :