Dve žurke povodom završetka letnje sezone u Štab Pogonu

Datum objave:25.09.2017

Pročitano:1907 puta

Datum održavanja: 29.09.2017 - 30.09.2017

Lokacija: Pančevo

U petak i subotu, 29. i 30. septembra, u pančevačkom baru i noćnom klubu „Štab Pogon” biće obeleženo zatvaranje bašte i letnje sezone uz dve žurke. Žanrovski različite, one će biti održane u sklopu Garden Closing Weekend-a, i biće uvertira u veliku klubsku sezonu koja nas u ovom lokalu očekuje.


U petak, 29. septembra, Pančevo će posetiti niški di-džej Filthy Kid. Mladi producent i di-džej već je ostvario zavidnu podršku za svoju produkciju širom sveta i ime je koje ćemo u narednim godinama nastaviti da viđamo. Domaća podrška ove večeri biće Jović i Belić, lokalne mlade di-džej nade.

 


Dan kasnije, 30. septembar, rezervisan je za pogonski serijal Rnb-Rap. Vuk i Parke, idejni tvorci serijala, „puštaće” rnb, hip-hop i trep od 10 uveče do 2 ujutru. Ulaz na ovu žurku neće se naplaćivati, ali su rezervacije stolova, koje se obavljaju pisanjem u inbox Fejsbuk stranici Štab Pogon, preporučuju zbog očekivane gužve.

 


Na adresi Trg kralja Petra I 8/10, u zgradi koja skoro dva veka prati život Pančeva, nastao je kafe, bar i noćni klub Štab Pogon. Sa više stotina događaja od osnivanja 2012, Pogon želi da doprinese svom gradu prateći aktuelno na muzičkoj sceni. Sirov i nedovršen, svojim ponekad mračnim enterijerom, odabirom di-džejeva i bendova, Štab Pogon želi samo jedno – fuziju prostora, zvuka i prave publike.


Sve informacije o pogonskim događajima mogu se pratiti na njihovim socijalnim mrežama - Fejsbuku, Instagramu i Tviteru.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :