DVANAESTI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET

Datum objave:19.03.2018

Pročitano:766 puta

Datum održavanja: 23.03.2018

Lokacija: Beograd

JKP „GRADSKE PIJACE“ I REDESIGN ZAKAZALE PRVU ŽURKU U 2018. NA PIJACI „BLOK 44“

Dvanaesti Beogradski Noćni Market, a prvi u nizu manifestacija planiranih za 2018. godinu, održaće se već narednog petka 23. 03., na pijaci „Blok 44“, na Novom Beogradu, pod sloganom „STUDIO 44“.

 

Beogradski nocni market

 

I ovog puta, pijaca Blok 44 biće najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom koji će okupiti veliki broj posetilaca svih generacija. Pored velikog broja izlagača iz sfere umetnosti i dizajna, predstaviće se i domaćini „šampioni“ beogradskih pijaca sa najboljim proizvodima, kao i mnogi ugostitelji.


Veliko interesovanje koje već vlada za izlaganje na ovom marketu obećava odličnu i raznovrsnu ponudu, a disko ritam koji će pratiti manifestaciju obezbeđuje dobar provod svim zainteresovanim posetiocima. Beogradski Noćni Market postao je brend Beograda, tradicionalno mesto okupljanja ljubitelja dobre kupovine i domaće proizvodnje, ali i odličnog provoda i velike gužve petkom uveče koja se očekuje i 23. marta sa početkom od 18 do 24 sata.

 

Beogradski nocni market

U 2018. godini ljubitelje Beogradskog Noćnog Marketa očekuju nove lokacije, zanimljive teme i naravno jedinstvena ponuda. Za naredni period, JKP „Gradske pijace“ i Redesign d.o.o. obećavaju još jednu sjajnu sezonu BNM-a!

ULAZ ZA SVE POSETIOCE JE SLOBODAN!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :